Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poleci mi ktoś jakiś serial który mnie dosłownie wbije w fotel ??
Dla mnie nr 1 jest Breaking Bad, oglądałam też Dextera ,plotkarę,prison break , lost , kyle xy , tajemnice smallville jestem w trakcie Better Call Saul , The walking dead , under the dome, wayward pines , Gra o tron nie przypadła mi do gustu ,...

Witam, ogladalem kiedys film o milosci dwojga ludzi. Mezczyzna byl stolarzem a dokladniej robil krzesla. Jego dziewczyna uczyla sie w jego kraju, niestety konczyla jej sie wiza i musiala wracac. Byla pare razy u niego, za ktorymas razem sie poklocili, ona juz nie przyjechala, wyszla za maz za jakiegos biznesmena...

mam taka prośbę. w 1998 albo 1999 leciał taki serial ''detektywi w krótkich spodenkach'' bohaterowie tego serialu to axel dominik popi lili. oni rozwiązywali różne zagadki taki typowo młodzieżowy serial chyba niemiecki a raczej na pewno wiem że emitowany był o 13:40.jeśli ktoś wie cokolwiek więcej np jak naprawdę...

Wiele jest dobrych seriali.... na pewno każdy sie zachwycił takimi produkcjami jak 1 sezon True Detective, Peaky Blinders czy The Sopranos. Wszystko to jednak o ludziach, którzy mają dużo smutku, zła w sobie itp itd. Szukam dobrych seriali, które mają jakość, ale nie przykuwają uwagi widza liczba trupów, klamkami na...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Z lat 90 które były emitowane w tvp i nie tylko...

fabuła była mniej więcej taka, że ekipa ludzi walczyła z jakimiś kosmitami (chyba), niestety szczegóły już zapomniałem, ale pamiętam jeden odcinek, w którym ludzie od walki przenieśli się jakoś w czasie kilka lat do przodu i został tylko jeden ciapowaty naukowiec, który jak ich nie było nauczył się dobrze walczyć....

Witam klubowiczów. Poszukuje tytułów dwóch filmów. Ze względu na to że filmy te oglądałem jako dzieciak pod koniec lat 80-tych, możliwe ze moje opisy nie do końca będą zgodne z prawdą.

Pierwszy film: Dworek. Noc. Przypadkowy człowiek jest świadkiem tajnego spotkania. Gdy zostaje zauważony zaczyna uciekać. Podczas...

więcej

Szukam serialu w którym był motyw tajemnicy zabijania się nawzajem bodajże rozsjan. Ostatecznie był to jakis gaz czy coś nie pamiętam dokładnie fabuły w każdym bądź razie to co się wydarzyło w tej bitwie było tajemnicą.