Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Do obejrzenia oprócz seriali detektywistycznych.
Ostatnio co oglądałem:
1.The 100 10/10
2.Pitbulla 10/10
3.Wataha 8/10
4.Gra o tron 10/10
5.The Walking dead 10/10
6. Jeździec bez głowy 10/10
7.Służby Specjalne 8/10
8.

Witam, czy jest ktoś w stanie podać mi chronologię wszystkich książek o Hannibalu ?
Przeczesałem trochę Googla, ale nie mogłem znaleść prawidłowej chronologii.
W empiku znalazłem książki o takich tytułach:
- Czerwony Smok
- Milczenie Owiec
- Hannibal - po drugiej stronie maski
- Hannibal.Początek
-...

Celuje w klimatyczne mniej znane seriale, które zaskoczą mnie scenariuszem i niebanalną grą aktorską.
Dramaty, thrillery, znacznie mniej kryminały, odrzucam komedie i wszelki plastik dla imbecyli.

Nie interesuje mnie też żaden rodzaj Sci-Fi i im mniej bez sensownych, nieprzemyślanych morderstw bez przyczyny tym...

więcej

Poleci mi ktoś jakiś serial który mnie dosłownie wbije w fotel ??
Dla mnie nr 1 jest Breaking Bad, oglądałam też Dextera ,plotkarę,prison break , lost , kyle xy , tajemnice smallville jestem w trakcie Better Call Saul , The walking dead , under the dome, wayward pines , Gra o tron nie przypadła mi do gustu ,...

Witam, ogladalem kiedys film o milosci dwojga ludzi. Mezczyzna byl stolarzem a dokladniej robil krzesla. Jego dziewczyna uczyla sie w jego kraju, niestety konczyla jej sie wiza i musiala wracac. Byla pare razy u niego, za ktorymas razem sie poklocili, ona juz nie przyjechala, wyszla za maz za jakiegos biznesmena...

mam taka prośbę. w 1998 albo 1999 leciał taki serial ''detektywi w krótkich spodenkach'' bohaterowie tego serialu to axel dominik popi lili. oni rozwiązywali różne zagadki taki typowo młodzieżowy serial chyba niemiecki a raczej na pewno wiem że emitowany był o 13:40.jeśli ktoś wie cokolwiek więcej np jak naprawdę...

Wiele jest dobrych seriali.... na pewno każdy sie zachwycił takimi produkcjami jak 1 sezon True Detective, Peaky Blinders czy The Sopranos. Wszystko to jednak o ludziach, którzy mają dużo smutku, zła w sobie itp itd. Szukam dobrych seriali, które mają jakość, ale nie przykuwają uwagi widza liczba trupów, klamkami na...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Z lat 90 które były emitowane w tvp i nie tylko...

fabuła była mniej więcej taka, że ekipa ludzi walczyła z jakimiś kosmitami (chyba), niestety szczegóły już zapomniałem, ale pamiętam jeden odcinek, w którym ludzie od walki przenieśli się jakoś w czasie kilka lat do przodu i został tylko jeden ciapowaty naukowiec, który jak ich nie było nauczył się dobrze walczyć....