Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam znowu z zapytaniem,bo strasznie mnie nurtuje ten serial... lecial on na TVP1 lub TVP2 okolo godziny 18 , bylo to w zimie bo na zewnatrz bylo juz ciemno.
ogolnie cala historia dziala sie w miescie pod woda, i 2 braci?? czasami porywalo taki skuter i wynurzalo sie na powierzchnie.....tylko tyle niestety...

Pamiętacie stary Cartoon Network z lat 90 i jeszcze chwilę po roku 2001, gdy leciały tam dobre klasyki kreskówek? Chciałbym, aby to był wątek zbiorczy tytułów które wtedy można było oglądać na ów kanale.

Ostatnio próbowałem odświeżyć sobie pamięć co wtedy leciało...

Więc na początek wrzucam tyle co sam pamiętam...

Chodzi mi głównie o 2 seriale:

1.Serial o nastolatkach którzy żyli bodajże w miescie pod woda, od czasu do czasu wyplywali z niego takimi skuterami na powierzchnie, i wtedy zaczynaly sie ich przygody.

2. Drugi serial to natomiast losy policjantów, szeryfa z takiego nie wielkiego miasteczka (nosili takie bardziej...

więcej

Choć sporo filmów widziałem i jestem otwarty na różne gatunki, to jednak nie oglądam seriali (kiedyś tak), a szczególnie niewiele anime, lecz chciałbym nadrobić to podstawowymi serialami anime, które każdy powinien znać.
Zacznę od początku, mój kontakt z produkcjami anime z Dalekiego Wschodu zaczął się zwyczajnie jak...

więcej

dzien dobry,

Serial: http://www.filmweb.pl/serial/Wszystko+dla+pa%C5%84-2012-663465
Chodzi o pozytywny klimat. Serial jest przyjemny w odbiorze, nie skupia się na negatywach czy motywach dramatycznych.
Coś co jeszcze podobnie mi się kojarzy to Ania z zielonego wzgórza (chociaż wolę ściśle nie ukierunkowywać).
Po...

więcej

Witam!
Nie wiem jak to dokładnie opisać czego szukam... Ale szukam serialu w którym widać sekretne życie. Niekoniecznie chodzi mi superbohaterów ale często nimi zalatuje.
Chciałbym, żeby w serialu był motyw jakiegoś sekretnego miejsca, warsztatu gdzie bohater ćwiczy, konstruuje i tak dalej...
Póki co spotkałem to w...

więcej

Dziś na TVN7 leci "Szeregowiec Ryan", a na Polsacie "Jak rozpętałem ll w. ś.: Wśród swoich".

Na filmwebie jak wiadomo jeden wielki bajzel, więc postanowiłem sam zebrać wszystko do kupy, więc zaczynamy:

[I] Dragon Ball (7)
1. Dragon Ball (1986-1989) serial TV
2. Dragon Ball: Legenda Shenlona (1986)
3. Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła (1987)
4. Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda (1988)
5. Dragon...

więcej

Kochani poszukuję serialu opartego na systemie wampir maskarada - z tego co pamiętam nadawany był przez polsat pod koniec lat 90-tych lub na początku 2000-nych. Kojarzycie może tytuł itd. ??

Pozdrawiam

Witam.Szukam jakiegoś podobnego serialu do skins o nastolatkach.Najlepiej dramat.Dajcie coś ciekawego,tylko bez typowych amerykanskich seriali jak np zycie na fali czy 90210 bo to znane.