zukam jakiegoś amerykańskiego sitcomu, opowiadającego o życiu młodych ludzi (tak jak Różowe lata 70, Przyjaciele, jak poznałem waszą matkę)
-z dobrym humorem, który nie oscyluje tylko wokół seksualnych aluzji
-z dobrze poprowadzoną fabułą, gdzie widać jakiś rozwój postaci
-gdzie są też poruszane jakieś problemy...
Hitch mówił na początku coś w stylu "dziś gościmy światowej sławy matematyka" i wychodził koń ;p A potem kazał mu liczyć jakieś proste działania ;p koń był prawdziwy, nie przebrany facet. Kto wie jak się nazywał ten odcinek ??
Serial był o człowieku, który za pomocą maszyny mógł cofać się w czasie o tydzień i zmieniać bieg wydarzeń. Pamiętam dwie sceny, jedną gdzie wyciągał żołnierzowi kulę z ciała nożyczkami a drugą kiedy szedł nocą przez pustynię. Czy znajdzie się ktoś kto skojarzy ten serial? :D
Poszukuje tutylu serialu o policjancie ktory pracowal w biednym miescie w USA i do swojej pracy uzywal jedynie swojego umyslu i sprawdzonych medtod. Na poczatku serialu dowiadujemy sie ze przydzielono mu nowego parnera ktorych pochodzi z bogayego miasta i do rozwikłania zagadek zbrodni uzywa najnowszych technologii...
Witam. Czy ktoś z Was wiem o jakimś prostym sposobie uzyskania informacji na temat twórców i obsady aktorskiej teledysków, zarówno polskich, jak i światowych ? Chodzi mi o to, czy istnieje uporządkowana baza, w której wpisuje sie - dajmy na to - tytuł utworu, a ona "wypluwa" nam pożądane informacje.
Wdzięczny za...
Witam forumowiczów! Pamiętacie może w latach 90 na tvp1 lub 2 ( innych kanałów zresztą wtedy nie było :-) w soboty o 13-14 puszczali bajki z królikiem Bugsem i ekipą, a pózniej filmy-bajki Walta Disney. Były seriale ( np. o zajezdzie dla dliżansów w Australii ). Filmy familijne dla dzieciaków, bez przemocy z klimatam....
więcej