Serial był o człowieku, który za pomocą maszyny mógł cofać się w czasie o tydzień i zmieniać bieg wydarzeń. Pamiętam dwie sceny, jedną gdzie wyciągał żołnierzowi kulę z ciała nożyczkami a drugą kiedy szedł nocą przez pustynię. Czy znajdzie się ktoś kto skojarzy ten serial? :D
Poszukuje tutylu serialu o policjancie ktory pracowal w biednym miescie w USA i do swojej pracy uzywal jedynie swojego umyslu i sprawdzonych medtod. Na poczatku serialu dowiadujemy sie ze przydzielono mu nowego parnera ktorych pochodzi z bogayego miasta i do rozwikłania zagadek zbrodni uzywa najnowszych technologii...
Witam. Czy ktoś z Was wiem o jakimś prostym sposobie uzyskania informacji na temat twórców i obsady aktorskiej teledysków, zarówno polskich, jak i światowych ? Chodzi mi o to, czy istnieje uporządkowana baza, w której wpisuje sie - dajmy na to - tytuł utworu, a ona "wypluwa" nam pożądane informacje.
Wdzięczny za...
Witam forumowiczów! Pamiętacie może w latach 90 na tvp1 lub 2 ( innych kanałów zresztą wtedy nie było :-) w soboty o 13-14 puszczali bajki z królikiem Bugsem i ekipą, a pózniej filmy-bajki Walta Disney. Były seriale ( np. o zajezdzie dla dliżansów w Australii ). Filmy familijne dla dzieciaków, bez przemocy z klimatam....
więcejHey, szukam serialu, o ktorym nic nie pamietam tylko tyle, ze gdy sie zaczynal byla scenic z rzeka Mississipi I takim typowym dla niej statkiem parowym z duzym kolem I balkonami. Musialo to byc w latach 80-90tych. Chyba kolorowy.
Witam
Poszukuje serialu z animacją podobną do Beowulf oglądałem go jakieś 15 lat temu pamiętam tylko że był to serial u grupie nastolatków którzy wsiadali do różnych pojazdów, akurat pamiętam auto gdzie po przekręceniu kluczyka zamieniali się w coś podobnego do transformers.
Pamiętam że były tam jakieś złe gadające...
Na jakich stronach jest możliwość oglądania seriali w oryginalnej wersji (eng) dodatkowo z ANGIELSKIMI NAPISAMI?
Kiedyś miałam fantastyczną stronkę z chyba wszystkimi możliwymi amerykańskimi (i nie tylko) serialami (pamiętam były uszeregowane od najpopularniejszego do najmniej...) ale teraz nie potrafię jej...
Witam was wszystkich, małymi krokami zbliża się do nas sezon jesienno-serialowy, obejrzałem dzisiaj 3 piloty nowo powstałych seriali.
Minority Report
Blindspot
Limitless
Moim zdaniem najlepiej wypadł Limitless i Blindspot, Raport mniejszości był średni. Czekam aż seriale się rozkręcą ale zapowiadają się dość...