Witam, poszukuję jakiegoś serialu, który by odpowiadał klimatowi przynajmniej jednemu z tych, które obejrzałem:
Lie To me
Dr. House
Castle
Forever
Elementary
Perception
Person of Interest
Arrow (Flesz mi nie podchodzi)
White Collar
The Following
Daredevil
Suits
Sherlock
True Detective
Mr....
Poszukuję wciągających serialów podobnych m.in. do:
24 godziny
Prison Break
Banshee
Gomorra
Homeland
Wataha
Wentworth. Więzienie dla kobiet (2013)
Prisoners Wives
Bates Motel
Witam oglądałem serial Wrogie niebo i przykuła mnie scena z tym połączeniem za pomocą kolców(Bena,margaret)
,szukam jakiegos serialu z połaczeniem.
podobają mi się takie seriale i nwm jaki teraz obejrzeć widziałem the walking dead i The 100 znacie jeszcze jakieś fajne. Preferuje nowe seriale nie proponujcie seriali z lat 90 itp ;)
szukam bajki z dzieciństwa. prosze o pomoc. z tego co pamiętam to fabuła opierała się na tym, że główni bohaterowie lecieli jakimś balonem, albo statkiem kosmicznym, a za nimi leciał sterowiec z czarnymi charakterami 9tam chyba jakiś szkielet był). Dobtymi bohaterami była chyba jakaś księżniczka i dwa zwierzaki (chyba...
więcej
pamiętam tylko skrawki, nawet nie wiem na jakim kanale to leciało.
Animacja wykonana w jakiejś nowej technologii, wyprodukowany prawdopodobnie po 2005 roku,
nastolatek (tajny agent?) wykonywał różne misje, w kluczowym momencie zatrzymywał się czas, a on bardzo precyzyjnie wymyślał gdzie musi przeskoczyć, czym rzucić...
Mnie pilot się spodobał, aktorka grająca Klarę bardzo ładna, ale mam małe zastrzeżenie, serial był kręcony w Los Angeles, widać w serialu budynki charakterystyczne dla LA, ale mimo to, serial próbuje nam wmówić że to jakieś National City. W filmach/serialach ktore dzialy sie w fikcyjnych miastach starano się...