Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam oglądałem serial Wrogie niebo i przykuła mnie scena z tym połączeniem za pomocą kolców(Bena,margaret)
,szukam jakiegos serialu z połaczeniem.

podobają mi się takie seriale i nwm jaki teraz obejrzeć widziałem the walking dead i The 100 znacie jeszcze jakieś fajne. Preferuje nowe seriale nie proponujcie seriali z lat 90 itp ;)

Ktoś pamięta jak się nazywał program podobny do top model tyle że on leciał na TVP1.

szukam bajki z dzieciństwa. prosze o pomoc. z tego co pamiętam to fabuła opierała się na tym, że główni bohaterowie lecieli jakimś balonem, albo statkiem kosmicznym, a za nimi leciał sterowiec z czarnymi charakterami 9tam chyba jakiś szkielet był). Dobtymi bohaterami była chyba jakaś księżniczka i dwa zwierzaki (chyba...

więcej

pamiętam tylko skrawki, nawet nie wiem na jakim kanale to leciało.
Animacja wykonana w jakiejś nowej technologii, wyprodukowany prawdopodobnie po 2005 roku,
nastolatek (tajny agent?) wykonywał różne misje, w kluczowym momencie zatrzymywał się czas, a on bardzo precyzyjnie wymyślał gdzie musi przeskoczyć, czym rzucić...

więcej

Mnie pilot się spodobał, aktorka grająca Klarę bardzo ładna, ale mam małe zastrzeżenie, serial był kręcony w Los Angeles, widać w serialu budynki charakterystyczne dla LA, ale mimo to, serial próbuje nam wmówić że to jakieś National City. W filmach/serialach ktore dzialy sie w fikcyjnych miastach starano się...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/6602733/Sir-Tony-Robinson-hints- at-Blackadder-return.html

Witam:)
Widziałam dzisiaj odcinek serialu "Dama w czarnym welonie" i jestem ciekawa, czy serial ten powstał na podstawie jakiejś książki? Spodobał mi się ten serial, ale jeżeli istnieje książka to wolałabym najpierw przeczytać książkę, a później obejrzeć serial:)

Chciałabym założyć temat, w którym komentowalibyśmy najnowsze sezony anime oraz polecalibyśmy sobie anime, które uważamy za dobre. Nie jestem pewna, czy nas jest tu wystarczająco dużo na filmwebie, żeby ten temat w ogóle się rozwinął, ale nie zaszkodzi mi przecież spróbować :)

Ewentualnych hejterów proponuję...

serial był o gościach żyjących na innej ziemi\albo podobnej do naszej planetcie...
ludzie ubierali się jak biedacy...
był tam jeden stów gruby w łachmanach chodził i z laską...
z kimś co jakiś czas walczyli...

pamiętam tylko 2 motywy...

W jednym odcinku gościu został postrzelony pociskiem który wędrował od...