Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam czy pamięta ktoś jaki był pierwszy program kulinarny w Polsce ? Ja mam lat 21 i najstarszy tego typu program jaki mi przychodzi do głowy to Podróże kulinarne Roberta Makłowicza coś z Kuroniem i Na ostrzu noża z Bożeną Dykiel. Ktoś pamięta jakieś starsze ? A może wiecie kiedy w ogóle w tv pojawiło się tzw ,,...

Tak jak w temacie i żeby najlepiej wszystkie sezony były ;D

Serial którego poszukuje był chyba emitowany w Polsacie, akcja dzieje sie w sredniowieczu, bohaterowie sa w mlodym wieku maja moc zamiany w takich jakby rycerzy.

W tytule było chyba słowo "żądze" a odcinki dotyczyły różnych paranormalnych zdarzeń jak w Z Archiwum X. W jednym np chodziło o jakieś zielone toksyczne grzyby w jaskini a w drugim o pare zamarźniętą w tirze, facet potem okazał się cyborgiem. Ktoś zetknął się z takim serialem hm ??

Witam. Szukam seriali Oz oraz The Shield w wersji z polskim lektorem. Wiem ze takie tematy wielokrotnie się pojawiały i wielu ludzi pisało że nie ma polskiego lektora do tych seriali. Ale ostatnio natknąłem się na kilka wpisów, na różnych forach, że The Shield był emitowany na AXN z polskim lektorem i gdzieś w sieci...

więcej

Witam wszystkich

Na wstępie od razu powiem, przyznam się jestem serialoholikiem. Ciężko mi czasami dogodzić.
Proszę was o pomoc. Szukam serialu akcji Coś na wzór Strike Back najlepiej o jakiś siłach specjalnych, jednakże nie pogardzę również serialem podobnym do revolution, Person of Interst, Blacklist czy arrow....

więcej

Cześć.
Widziałam raz jeden film i chciałam go obejrzeć drugi raz z przyjacielem.
Dotyczył on mężczyzny, który żył na świecie blisko 2 tysięcy lat. Co 10 lat zmieniał adres zamieszkania po to, aby nikt nie domyślił się, że jest ''nieśmiertelny''. Kiedy miał po raz kolejny zmienić adres, jego przyjaciele przyszli do...

więcej

Naganiacze i gąski jak wrażenia po 2 odcinku>

Witam , szukam filmu , jedyne co z niego pamietam to na dom spadl bodajrze silnik samolotu zabijajac chlopaka ktory spal w pokoju i jeszcze cos takiego ze on wraca do wczesniejszych wydarzen sprzed dnia swojej smierci

1-typu strike back, o mi6, cia, jednostkach specjalnych itp
2-typu survivors, revolution,twd, o przetrwaniu grupy ludzi itp.
ale tak po ok. 2008, ewentualnie filmy
z góry dziękuję