Witam czy pamięta ktoś jaki był pierwszy program kulinarny w Polsce ? Ja mam lat 21 i najstarszy tego typu program jaki mi przychodzi do głowy to Podróże kulinarne Roberta Makłowicza coś z Kuroniem i Na ostrzu noża z Bożeną Dykiel. Ktoś pamięta jakieś starsze ? A może wiecie kiedy w ogóle w tv pojawiło się tzw ,,...
Serial którego poszukuje był chyba emitowany w Polsacie, akcja dzieje sie w sredniowieczu, bohaterowie sa w mlodym wieku maja moc zamiany w takich jakby rycerzy.
W tytule było chyba słowo "żądze" a odcinki dotyczyły różnych paranormalnych zdarzeń jak w Z Archiwum X. W jednym np chodziło o jakieś zielone toksyczne grzyby w jaskini a w drugim o pare zamarźniętą w tirze, facet potem okazał się cyborgiem. Ktoś zetknął się z takim serialem hm ??
Witam. Szukam seriali Oz oraz The Shield w wersji z polskim lektorem. Wiem ze takie tematy wielokrotnie się pojawiały i wielu ludzi pisało że nie ma polskiego lektora do tych seriali. Ale ostatnio natknąłem się na kilka wpisów, na różnych forach, że The Shield był emitowany na AXN z polskim lektorem i gdzieś w sieci...
więcej
Witam wszystkich
Na wstępie od razu powiem, przyznam się jestem serialoholikiem. Ciężko mi czasami dogodzić.
Proszę was o pomoc. Szukam serialu akcji Coś na wzór Strike Back najlepiej o jakiś siłach specjalnych, jednakże nie pogardzę również serialem podobnym do revolution, Person of Interst, Blacklist czy arrow....
Cześć.
Widziałam raz jeden film i chciałam go obejrzeć drugi raz z przyjacielem.
Dotyczył on mężczyzny, który żył na świecie blisko 2 tysięcy lat. Co 10 lat zmieniał adres zamieszkania po to, aby nikt nie domyślił się, że jest ''nieśmiertelny''. Kiedy miał po raz kolejny zmienić adres, jego przyjaciele przyszli do...
Witam , szukam filmu , jedyne co z niego pamietam to na dom spadl bodajrze silnik samolotu zabijajac chlopaka ktory spal w pokoju i jeszcze cos takiego ze on wraca do wczesniejszych wydarzen sprzed dnia swojej smierci