Czy myślałeś/aś kiedyś o tym, żeby nakręcić własny film lub zagrać w jakimś? Masz mnóstwo pomysłów, ale nie wiesz od czego i z kim zacząć? Chcesz zobaczyć je na ekranie? To wątek dla Ciebie!
Po tym jakże reklamowym spocie szybciutko wyjaśniam - jest to kontynuacja wątku "Do osób kreatywnych", gdyż tamten się...
Pewnie pytań takich było już wiele o pomoc w znalezieniu serialu, ale należe do jednych z tych z osób które oglądają bardzo różne gatunki od komedii jak Baby Daddy przez Suits aż po sci-fi jak Falling Skies i Supernatural. W związku z tym mam pytanie czy macie jakieś ciekawe seriale do polecenia ? Bardziej mi chodzi o...
więcejLudzie na jakich stronach oglądacie seriale chciał bym np zacząć oglądać herosi lub chucka 2 sezon ale nie da sie nigdzie znaleźć dobrego darmowego playera oglądałem na zalukaj ale wyskakuje problem z niektórymi serialami i nie chcą go naprawić posiadam konto VIP jak co. i nwm na czym oglądać.
Szukam filmu wyemitowanego w 2001r. na kanale Discovery Channel: "Słynne diamenty" (ang. Famous diamonds). Film był z polskim lektorem. Niestety nigdzie nie mogę go dostać - ani na DVD, ani na żadnych stronach z plikami wideo. Jest jedynie na YT wersja z chińskimi napisami w bardzo niskiej rozdzielczości. Proszę o...
http://img801.imageshack.us/img801/4585/capturegnx.jpg
hej. ma ktoś może pojęcie co to za kreskówka. leciała w tv w latach 90 tych. szukam jej od dawna ale znalazłam tylko tą fote
Do osób kreatywnych:
Witam, nazywam się Łukasz i od dłuższego czasu buzuje we mnie pewien pomysł. A mianowicie- co gdyby użytkownicy filmwebu zainteresowani pracą w filmie lub telewizji , połączyli siły by stworzyć kilkuodcinkowy serial telewizyjny/internetowy? Pogódźmy się z tym, wiele utalentowanych osób które chcą...
Witam, poszukuję jakiegoś serialu, który by odpowiadał klimatowi przynajmniej jednemu z tych, które obejrzałem:
Lie To me
Dr. House
Castle
Forever
Elementary
Perception
Person of Interest
Arrow (Flesz mi nie podchodzi)
White Collar
The Following
Daredevil
Suits