Witam,
szukam serialu wartego obejrzenia.
Obejrzałem:
-Gra o tron
-Falling skies
-Hannibal
-Walking dead
-Pamiętniki wampirów
-The originals
-Grimm
-Supernatural
-Pretty little liars
-Teen Wolf
-Arrow
-Flash
-Better call Saul
-Breaking bad
-American Horror Story
-Faking...
Hej, mam nadzieję, że mi ktoś z Was pomoże :)
Szukam serialu, który był emitowany około 15 lat temu chyba na TVP1. Pamiętam go jak przez mglę, bo byłam mała, ale pamiętam, że przedstawiał losy dziewczyny, która mogła cofnąć się w czasie nawet do starożytności. Nie jestem pewna, ale pomagała jej w tym drewniana...
Oglądałam jeden albo dwa odcinki kilka lat temu, nie pamiętam na jakim kanale. Wydaje mi się, że w tytule miał "dwanaście". Pamiętam, że był tam facet zmieniający się w wilka i dużo goblinów chyba pracujących dla jakiejś królowej. Główną bohaterką była kobieta. Kojarzy ktoś?
Kiedyś w dzieciństwie oglądałem anime albo bajkę, nie pamietam xDD Fabuła (z tego co pamiętam): Pamiętam, że była tam dziewczynka i chlopiec. Akcja rozgrywałą sie w przyszlosci. Na koncu filmu dziewczynka staje sie zlym bohaterem i cos nad nia przejmuje wladze, cos czarnego. Z gory dziekuje za podanie tytulu. Wiem, ze...
więcej
Potrzebuję dwóch dobrych seriali, 1 o grupie znajomych którzy mają ciągłe przygody coś podobne do Teen Wolf.
2 o upadku cywilizacji w którym jest grupa przyjaciół próbująca przeżyć.
witam, chciał bym zacząć oglądać jakiś serial obejrzałem już
TWD i czekam na kontynuacje w pażdzierniku
Arrow także czekam na kontynuacje
tajemniczy krąg
teen wolf w trakcie ogladania choć przyznam że pierwsze 2 sezony były naprawde fajne. ten najnowszy trochę mnie zawiódł.
Sword Art...
Może jest ktoś w stanie mi pomóc odnaleźć tytuł filmu (serialu), który leciał kilka dni temu. Dzieje się w poprawczaku, główna bohaterka-nastolatka przebywa tam za ugodzenie matki nożem. Matka wyzdrowiała i wybaczyła córce, ale jest "dziwna".
witam jaki polecicie mi dobry serial kryminalny?.Ostatnio oglądnąłem the fall.Robi wrażenie,inne jakie widzialem to luther i wataha.Jakie polecicie?
Nie przepadam ogólnie za serialami w których w każdym odcinku jest nowy wątek, nudzi mnie taka fabuła gdzie odcinek się zaczyna jest motyw i na koniec danego odcinka odpowiedź danego motywu, prawdę mówiąc można obejrzeć pierwszy odcinek pomijając przy tym kilka kolejnych i dalej nic nie stracimy z serialu np.: Haven,...
więcej