Szukam serialu, w którym główny bohater jest podobny do głównego bohatera z Banshee, Ray Donovan... Po prostu taki "koks" co ze wszystkim daje sobie radę...
Najlepiej by akcja toczyła się w jakimś miasteczku/mieście, w którym głowny bohater zmagałby się z problemami czy to z rodzina/policja/mafią obojętnie..
Bohater...
Ekhm. Patrzę ostatnio na stronę takiego starego szajsu "Dotyk Anioła" i przypadkiem otwarłem pełną obsadę (z każdego odcinka to wychodzi tam chyba kilkuset "aktorów"), no i znalazłem całkiem ciekawe nazwiska:
Paul Walker :D
Bill Cosby (ostatnio w niełasce)
Szyja LeBuf
Faye Dunaway
Jack black
Richard...
Koncze ogladac Body of Proof, bardzo mi sie podoba. Polubilam tez Reckless. Znacie jakies podobne seriale ? Najlepiej z sekcjami zwlok, zagadki kryminalne, zycie prawnikow albo sala sadowa.. Z gory dziekuje za wszelkie sugestie.
Poszukuję serialu, który leciał na Polsacie albo tvp1/2. Akcja działa się w jakimś westernowym miasteczku, które zamieszkiwały dzieci. Z tego co pamiętam były one podzielone na kilka grup typu czerwoni, niebiescy, żółci(?) Otrzymywały one różne zadania i z każdym odcinkiem jakieś dziecko wracało do domu.
Bardzo...
Witajcie, szukam naprawdę dobrych seriali na których nie będę się nudził. Podam kilka seriali, które już obejrzałem i mi się podobały, może to pozwoli wam bliżej poznać mój "gust", będzie wam łatwiej coś mi polecić. Z góry dzięki.
Breaking Bad
The Following
Detektyw
House of Cards
Lost/Zagubieni
Dragon Ball...
Niestety niewiele pamiętam :D Leciał jakoś chyba na początku lat 90-tych. W czołówce było jak jakaś typiarka jedzie na rowerze, poza tym w serialu pojawił się koleś który zmarł na aidsa. Ktoś kojarzy?
Witam szukam filmu z Tomem Hanksem.
Pamietam, ze pracowal jak jakis pracownik biura, w biurze jakims klimatycznym, gdzie bylo goraco, pamietam stal tam wiatrak bylo goraco, niepamietam nazwy filmu. Pozniej on na cos chorowal czy cos zostal zwolniony czy odszedl cos takiego, utkwilo mi w pamieci te klimatyczne jasno...