Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Z dubbingem czy napisy? co lepsze? odpowiedzcie wazne

Hejka. Szukam filmu w którym młoda dziewczyna zakochuje się w chyba gitarzyście zespołu. Idzie wraz z jakimś znalezionym na szybko chłopakiem na ich koncert wieczorem do ciemnego klubu, tam zaczyna tańczyć z jakimś chłopakiem żeby zwrócić na siebie uwagę gitarzysty i żeby był zazdrosny. Po koncercie wychodzą i...

Zna ktoś seriale w stylu "Hellcats" albo "Hit the floor"? Nie muszą być to seriale akurat o cheerleadingu. Z góry dzięki za jakiekolwiek info ;)

Były trzy modelki, 2 białe i jedna czarna, i do nich wprowadziła się biała normalna dziewczyna pracująca. Poznała tam chłopaka z duzym psem Hamlet, póżniej była świadkiem niby morderstwa popełnionego przez tego mężczyzne..

Oglądałem go w 2008 roku. Film opowiada o młodym chłopaku, który podkochuje się w nieco starszej sąsiadce. Młody chce jej jakoś zaimponować, ona to wykorzystuje i wkręca mu, że sąsiad jest mordercą. Mlody zaczyna węszyć, sąsiad się wkurza i ogólnie wokół tego dzieje się akcja filmu. Na końcu okazuje się ze to wszystko...

więcej

Witam. Wiem ze takich wątków było już wiele, lecz czas idzie do przodu, wychodzą nowe seriale a stare się kończą i to wszystko z czasem ulega zmianie. Chodzi mi oczywiście o seriale z najwyższej półki. Dwa najlepsze seriale jakie oglądałem to zdecydowanie Breaking Bad i Rodzina Soprano. W obu przypadkach daje 10/10...

Zastanawiam się nad obejrzeniem któregoś z tych seriali. Który polecacie najbardziej? Oto lista:
Bates Motel
Dochodzenie (The Killing)
Twisted
House of Cards
Herosi (Heroes)
The Lying Game
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Orphan Black
Forever
Banshee
American Horror Story

O ile dobrze pamiętam, był król i miał córki. Jedna z nich nie chciała być księżniczką i walczyła z różnymi stworami. Była tam jakaś zła wiedźma czy coś, a w czołówce bajki był smok. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto też ją pamięta. :D

Dziewczyny rzućcie mi coś w tym stylu : widziałem już poślubione armii, seks w wielkim mieście albo chociaż jakiś taki dramat obyczajowy co ma kilka sezonów aha no i oglądam orange is the new black ,kochanki i pokojówki z beverly hills :)

Witam trochę nietypowa prośba. Poszukuję odcinków pilotażowych które miały potencjał ale twórcy nie dostali zgody na realizację całego sezonu. Gatunek dowolny.