Hejka. Szukam filmu w którym młoda dziewczyna zakochuje się w chyba gitarzyście zespołu. Idzie wraz z jakimś znalezionym na szybko chłopakiem na ich koncert wieczorem do ciemnego klubu, tam zaczyna tańczyć z jakimś chłopakiem żeby zwrócić na siebie uwagę gitarzysty i żeby był zazdrosny. Po koncercie wychodzą i...
Zna ktoś seriale w stylu "Hellcats" albo "Hit the floor"? Nie muszą być to seriale akurat o cheerleadingu. Z góry dzięki za jakiekolwiek info ;)
Były trzy modelki, 2 białe i jedna czarna, i do nich wprowadziła się biała normalna dziewczyna pracująca. Poznała tam chłopaka z duzym psem Hamlet, póżniej była świadkiem niby morderstwa popełnionego przez tego mężczyzne..
Oglądałem go w 2008 roku. Film opowiada o młodym chłopaku, który podkochuje się w nieco starszej sąsiadce. Młody chce jej jakoś zaimponować, ona to wykorzystuje i wkręca mu, że sąsiad jest mordercą. Mlody zaczyna węszyć, sąsiad się wkurza i ogólnie wokół tego dzieje się akcja filmu. Na końcu okazuje się ze to wszystko...
więcejWitam. Wiem ze takich wątków było już wiele, lecz czas idzie do przodu, wychodzą nowe seriale a stare się kończą i to wszystko z czasem ulega zmianie. Chodzi mi oczywiście o seriale z najwyższej półki. Dwa najlepsze seriale jakie oglądałem to zdecydowanie Breaking Bad i Rodzina Soprano. W obu przypadkach daje 10/10...
Zastanawiam się nad obejrzeniem któregoś z tych seriali. Który polecacie najbardziej? Oto lista:
Bates Motel
Dochodzenie (The Killing)
Twisted
House of Cards
Herosi (Heroes)
The Lying Game
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Orphan Black
Forever
Banshee
American Horror Story
O ile dobrze pamiętam, był król i miał córki. Jedna z nich nie chciała być księżniczką i walczyła z różnymi stworami. Była tam jakaś zła wiedźma czy coś, a w czołówce bajki był smok. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto też ją pamięta. :D
Dziewczyny rzućcie mi coś w tym stylu : widziałem już poślubione armii, seks w wielkim mieście albo chociaż jakiś taki dramat obyczajowy co ma kilka sezonów aha no i oglądam orange is the new black ,kochanki i pokojówki z beverly hills :)