Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam jakiegoś dobrego dramatu kryminalnego, głownie o pracy policji, ale poboczne wątki też mile widziane. Zależy mi na tym by serial nie był czymś w stylu Mentalista itp. gdzie 1 odcinek-1 sprawa, a co jakiś czas pojawia się odcinek z wątkiem głownym. Oraz też by serial nie był czymś w stylu Luther/The Fall...

więcej

Zapomniałem tytułu filmu, a chciałbym go jeszcze raz zobaczyć. Liczę na wiedzę filmwebowiczów. Film był o mężczyźnie, który miał farmę (chyba się spaliła, ale nie pamiętam) i mieszkał z żoną. W wyniku kontuzji nogi kulał i nie mógł kontynuować kariery sportowca. Dał zwycięstwo drużynie, ale przepłacił je zdrowiem. Była...

więcej

Poszukuję serialu lub filmu w klimatach postapokaliptycznych. Coś w stylu Flash Forward, Jericho, Under the Dome, Lost, Pozostawieni, V: Goście.
Próbowałem oglądać The 100 i Wrogie Niebo ale jakoś mnie nie wciągnęło.
Tak jak pisałem wyżej może być też film.

Do kreatywnych fanów seriali: wymyśliłem nową grę.
Zasady są proste - ja piszę pierwsze 20-30 zdań - ktoś inny następne i tak dalej, aż w końcu wyjdzie nam z tego jakaś historia, pilot serialu. Można pisać w formie scenariusza lub opowiadania, co kto woli.

NA CZARNYM TLE:

VOICE-OVER:
Gdy byłem małym chłopcem,...

więcej

Poszukuje serialu o rodzinie nierządzącej camperem po stanach. Przełom lat `95-`00. Chodziło o bardziej moralne sprawy. Rodzina wujostwa przygarnęła dzieciaki rodziny dziewczynę i chłopaka. Ojciec przebrany miał wąsy w kolorze czarnym podchodzącym pod srebrny i siwy na brzegach. Siwawy i z plackiem na głowie...

Witam poszukuję tytułu serialu komediowego z lat 80. Opowiadał o japońskim detektywie a w jednym z odcinków wystąpił leslie nielsen jako detektyw z police squad. No i specyficzna scena gdy kogoś podglądają leci im krew z nosa cos jak a anime:)

Hiho. Polećcie mi seriale o kartelach narkotykowych. Z góry dzięki

użytkownik usunięty

90210 znam, Skins wciągnąłem jak Amy "białe" z blatu. Plotkara opada podobnie jak to wszystko od Disneya.

Polecicie coś innego?

Pamiętam że Padździochowie zaprosili kiepskich na oglądanie Tv w 3d bo kupili/ wygrali (nie pamiętam). To chyba nie był główny temat odcinka. W tym odcinku była Jolasia więc to nie stary odcinek. Pomożecie?

Witam serdecznie forumowiczów. Mam prośbę do was. Mam dość specyficzny gust.
Bardziej niż w samych serialach, "zakochuje" się w specyficznych bohaterach. Nie
wiem jak ich określić ale może zrozumiecie o co chodzi. Dla przykładu:

-Games of Thrones ( Tyrion)
-Dr House ( House)
-Sherlock( Sherlock Holmes)
- Death Note...

więcej