Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Chyba pod koniec lat 80 w TVP emitowany byl serial (angielski lub australijski) o zesłańach do koloni karnej w Australii w Nowej Poludniowej Walli. Głównymi bohaterami byli młodzi małzonkowie. Czy ktoś pamieta tytuł?

gotowe na wszystko są fajniutkie, szczególnie na tym zdjęciu
http://imageshack.us/photo/my-images/696/fondecranterihatcher.jpg/

Wiem, że to pytanie pojawiało się setki razy, jednak mam nadzieję na konkretną odpowiedź. Szukam serialu, a że obejrzałam ich już wiele ( Once Upon, TVD, PLL, Revenge, Orphan Black, Switched on the Birth, Breaking Bad, How I Met, Dwie Spłukane, Przyjaciół - to nie wszystkie, ale wiele by wymieniać), to bardzo trudno...

więcej

Jak byłem dzieckiem w TVP leciał taki dziwny serial o upiorze. To mogło być tak w okolicy 1990 roku. Pamietam, że czołówka wyglądała tak, że upiór wychodził z dwóch obrazów - jeden przedstawiający jego górną część ciała, drugi dolną, i się łączył. Jestem przekonany, że serial był czarno-biały, ale mogę się mylić.

To...

więcej

Witam, zabieram się do oglądania tego serialu, lecz ostatnio na internecie natknąłem się na filmik, który nieco z serialu pokazał. Mianowicie:

- główny bohater (chyba?, taki łysy) leżał na ziemi, jakby w grobie i wrzeszczał, jakby miał konać
- jakiemuś gościowi coś się stało w oko i pewnej scenie mówił: "I have...

Wie ktoś czy da się jeszcze gdzieś w sieci kupic/obejrzeć/pobrać serial ''Nieidealna''?Stary serial z nickelodeon do którego chętnie bym wrócił ale nigdzie w internecie nie moge go znalezc :/

Witam. Mam pytanie, może ktoś ogląda kanał 13 ulica? Chodzi mi o piosenkę, która jest emitowana w tle reklamy seriali kryminalnych, raczej nowa reklama, pokazuje się teraz na wiosnę. Jest to coś jak rock-pop(?), raczej smutnawa melodia i śpiewa jakaś kobieta po ang. Reklama to składanka kilku serialu: Stalker, CSI:las...

więcej

Serial leciał prawdopodobnie w bloku disneya na tvp1 w soboty (nie jestem tego pewien) i polegał na tym, że rodzina (ojciec i syn) + ich ekipa poszukiwała skarbów (fragmentów jednego artefaktu) na całym świecie. Miało to coś wspólnego z jakąś bransoletą, czy czymś podobnym, która miała dawać człowiekowi moc Boga....