Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje odcinka Świata według Kiepskich w którym o ile pamiętam były takie śpiewające małże. Ferdek oglądał to w telewizorze.

kojarzy ktoś może taki mini serial leciał kiedyś na TVP 2 gdzie po poradę prawną przychodzili różni ludzie.

Kojarzy ktoś może brytyjski lub amerykański serial o grupie przyjaciół, którzy prowadzili obóz? Wydaje mi się że to byli brytyjczycy w USA, ale nie mogę sobie kompletnie przypomnieć nazwy....

Poszukuje serialu który oglądałem 4-5 lat temu,ale dokładnie nie wiem z jakiego roku jest ten serial.Akcja rozgrywa się w czasie teraźniejszym.Młody chłopak dowiaduje się że jego wujek i ojciec pracują w tajnej agencji zabijającej potwory,Po śmierci ojca ,wujek zaczyna opiekować się młodym chłopakiem i szkoli go na...

Witam :D Mam taki przyjemny dylemat a mianowicie waham się który spośród tych seriali obejrzeć: Fargo, Sense8, 12 małp czy może Miasteczko Wayward Pines ? Proszę o pomoc :D

Poszukuję dobrych seriali, gatunek obojętny, warunek jest taki aby serial miał maksymalnie 5 sezonów i należał raczej do nowszych produkcji i najlepiej by było aby był dostępny online :) bardzo lubię serial Arrow, podobał mi się również Daredevil.

Szukałem do 6. strony jakiegoś dobrego serialu, ale nic konkretnego nie przykuło mojej uwagi. Szukam czegoś tak fajnego jak Breaking Bad czy Impersonalni. Widziałem też Losta, Skazanych na Śmierć czy Żywe Trupy, ale szukam czegoś bardziej w stylu dobrej sensacji, akcji, kryminału. Traktuję motyw seksu w serialach jako...

więcej

Witam,

szukam seriali na wakacje.

Obejrzałem:
-Gra o tron
-Falling skies
-Hannibal
-Walking dead
-Pamiętniki wampirów
-The originals
-Grimm
-Supernatural
-Pretty little liars
-Teen Wolf
-Arrow
-Flash
-Better call Saul
-Breaking bad
-American Horror Story
-Faking it
-Gotham
-Homeland
-Wayward...

więcej

Tak jak wyżej :) Chciałbym obejrzeć tytuł poniżej 20 odcinków.

Witam szukam polskiego programu o podróżniku (nie pamiętam tytułu) - ściśle mówiąc o jakiejś maskotce (kukle) która, podróżowała i opowiadała o polskich miastach :) Pamiętam leciało to na programach tvp polonia, łódź itp tvp .Proszę o pomoc z góry dziękuje :)