Czy ktoś orientuje się czy ComicCon jest transmitowany ? Jak tak to gdzie ? Comic już w piątek!!!!!!! :P
Hej, szukam serialu który był emitowany z tego co pamiętam przed południem chyba na tvp, wydaje mi się, że było to coś o kamieniu filozoficznym ale nie jestem pewien, był tam chłopiec i chyba przybysz z innej planety, jeden i drugi podczas jakiejś "medytacji" unosili sie w powietrzu a wokół nich latały jakieś świecące...
więcejWitam, przygodę z serialami zacząłem niedawno, w mojej liście jest "Skazany na śmierć", "The Walking Dead", "Trawka", "Fargo" oraz jakieś inne, których nie mogę sobie teraz przypomnieć. Czego szukam i co lubię. Interesuję mnie kryminalna scena, nie strzelanie, włamania czy filmy detektywistyczne, w których detektywi w...
więcej
Opening do którego serialu uważacie za najlepszy??
Ostatnio openingi stały się kilkudziesięcio-sekundowymi dziełami sztuki np:
Desperate Housewives, 4400, Six Feet Under, czy ostatnio zachwyciło mnie Weeds.
Ale numerem jeden jak na razie pozostaje dla mnie Carnivale, coś niesamowitego, nigdy go nie przewijam i...
Witam, poszukuję serialu który był emitowany chyba z dekadę temu na TVN 7, serial osadzony w latach 50/60. komediowy z narracją, gdzie narrator opowiadał swoje życie za małolata w tamtych czasach, pamiętam, że miał on brata ojca dentystę i dweójkę przyjaciół, zna ktoś tytuł?
szukam seriali osadzonych w wieku XIX do połowy XX, niekoniecznie anglojęzycznych.
Znacie jeszcze jakieś oprócz niżej przedstawionych? Celowo unikam ekranizacji BARDZO znanych powieści (Dickens, Bronte, Jane Austen), nie chcę też Mad Mena i komedii.
Najchętniej jakieś mroczne albo kryminalne serie, ale, jak...
Według mnie idealnie do tej roli nadawała by się Ewa Szykulska - przede wszystkim bardzo dobra aktorka i bardzo podobnie wyglądają - Wątpię tylko czy Elżbieta B. jest godna tego aby zagrała ją tak wyśmienita aktorka, ale myślę że dla Pani Ewy byłoby to kolejne dobre wyzwanie aktorskie .
Witam wszystkich. Szukam serialu jako, że wiele już widziałem trudno mi coś dla siebie znaleźć, więc moje wymagania nie będą duże... Zależy mi tylko na tym by serial miał spójną, ciekawa fabułę, barwne i interesujące postacie i ogólnie żeby akcja w serial potrafił mnie wciągnąć nie na jeden odcinek dziennie tylko nawet...
więcej