kiedyś na tvp2 leciał serial, w którym policjanci lub/i naukowcy zajmowali się jakimś tajemniczym portalem lub polem magnetycznym w podziemiach, tunelu albo jakiejś piwnicy. czy ktoś może wie co to było? to było dobrych kilka lat temu, więc serial może być dość stary. z góry dzięki. :)
Witam szukam polskiego programu o podróżniku (nie pamiętam tytułu) - ściśle mówiąc o jakiejś maskotce (kukle) która, podróżowała i opowiadała o polskich miastach :) Pamiętam leciało to na programach tvp polonia, łódź itp tvp .Proszę o pomoc z góry dziękuje :)
dziwnie sie zachowuje i chodzi jak jakiś robot. Ten wysoki taki ;p ? czasem oglądam w tv aby sie pośmiać. ;p
Szukam tytułów kilku seriali, które oglądałem jako dzieciak. Może choć częściowo pomożecie choć informacji podam niestety mało :(
1. Serial o młodocianych dziennikarza rozgrywający się chyba w francuskojęzycznej części Kanady.
2. Serial science - fiction produkcji chyba Disneya o wyprawie w kosmos badaczy z...
Czy ktoś zna faceta z tej reklamy?
Chodzi o pasażera. Siedzi mi w głowie cały czas, bo nie mogę skojarzyć gdzie go wcześniej widziałam. Na pewno to był jakiś film.
https://www.youtube.com/watch?v=RBcT8XGqbCw
ktoś? coś?
Serial rozpoczął się w 2012/2013 roku, opowiada o policjancie, który wykazał się jakimś bohaterskim czynem i został awansowany na detektywa. Na początku nie był zbyt lubiany przez nowego przełożonego za nagły awans. Pamiętam jeszcze, że główny bohater miał siostrę narkomankę, której starał się pomóc. ;)
Witam wszystkich,
szukam jakiegoś miłego polskiego serialu, którego akcja nie dzieje się w wielkim mieście.
Szukam czegoś podobnego do "Szpilek na Giewoncie", "To nie konie świata", "Ranczo", a więc optymistyczny polski serial :)
Czy ktoś może zna takie?
Chodzi o to aby był interesujący tzn. żeby odcinek za odcinkiem oglądać z zaciekawieniem, żeby odcinki sie jakoś specjalnie nie dłużyły, a rodzaj obojętny byle nie kryminał.
Dzisiaj (21.06.15r.) od godziny 00:00 do 3:00 leciał film w TV (niestety nie znam kanału) o modelce, która została uprowadzona przez mafię. Miała ona dla nich pracować. Kojarzycie może ten film? Jeśli tak, to prosiłbym o tytuł. Słyszałem o nim od wujka, niestety tutułu już nie podał. :/ Proszę o pomoc