Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podobno na TV TRWAM mają emitować nowy serial pod tytułem "KREMATOR. Rise of Jews". Rzecz ma się dziać w latach 50tych i ma dotyczyć ponownego holocaustu. Czy ktoś ma jakieś dokładniejsze informacje na ten temat?

Witam.
Niedawno oglądałem serial Usta Usta na TVN Player.
Kiedy chciałem go sobie odświeżyć, to okazało się, że nie ma już pierwszego sezonu.
Co mogę z tym zrobić? Gdzie mogę obejrzeć pierwszy sezon tego serialu?

Witajcie. Poszukuję serialu emitowanego jakieś 10 lat temu w tv na TVP1 (chyba). To był serial o katastrofie samolotu gdzieś Ameryce Południowej w okolicach Amazonki. Pomożecie? :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.
1. Szukam jakiegoś filmu/serialu opowiadającym o dojrzewającym młodym chłopaku który na wskutek swoich trudnych relacji z apodyktyczno-sadystycznym ojcem/wujkiem/dziadkiem/innym członkiem rodziny płci męskiej, oraz przez wzgląd na swoją zbyt wrażliwą, kruchą i delikatną osobowość, zostaje wysłany do wojska...

widziałem gdzieś trailer serialu o husarii ,chyba produkcji hbo i nie pamiętam tytułu, ma ktoś jakieś informacje na ten temat?:)

Czy ktos moze mi w paru slowach objasnic na czym polegaja te aukcje pokoi w USA? Skad jest ten towar i czemu wykupuja go praktycznie za bezcen. Praktycznie w kazdym znajduja jakies za*ebiste gadzety. Skoro trzymaja tam takie skarby czemu nie wykupi ich zaden pracownik? Przeciez ktos musi to tam umiescic, wiec wie co...

więcej

Nie mogę sobie przypomnieć jaki numer miał jeden odcinek z Archiwum X . Był o tym jak robiono zdjęcia kryminaliście to pokazywało przyszłość tzn kiedy strażnik/policjant robił mu zdjęcie to widział on siebie martwego na nim .

Witajcie,
liczę, że pomożecie mi przypomnieć sobie tytuł programu młodzieżowego, który oglądałem za modu. Działo się to w latach dziewięćdziesiątych. Od 2 godzin prowadzę swoje śledztwo, ale niestety bez rezultatu.

Pamiętam jedynie pewne motywy co może utrudnić sprawę. Program/serial był prawdopodobnie produkcji...

więcej

Witam, szukam filmu fabuły bądź dokumentu o dzieciach śmiertelnie chorych, dzieciach z hospicjum. Czy ktoś zna coś takiego?