Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak w temacie.
Poszukuję jakiegoś kanału na YouTube (może być po angielsku) gdzie znajdę streszczenia seriali, a najlepiej poszczególnych sezonów.
Za chwilę zaczyna się nowy sezon „Suits” i chętnie przypomniałbym sobie co się działo w poprzednim. Dostępny jest już kolejny sezon „Orange is the new black” i jakoś nie...

więcej

Witam
Poszukuje kilku seriali. Pierwszy, wydaje mi się że był fancuski opowiadał o dziewczynie, która czytała w myślach, była opiekunką w pewnym domu, i czytała w myślach ich mieszkańców dzięki temu rozmawiała z psem, to była komedia.:)
Szukam też seriali dla młodzieży z lat 90o kosmitach, kosmosie.
W pierwszym...

Witam

Próbuję znaleźć serial brytyjski o detektywach, który był emitowany w latacg '90 w TVP1 albo TVP2 wieczorem jakoś po Teleekspressie. Grała w nim obok kilku kolesi jedną z głównych ról ładna pani blond, poruszała się często gęsto Volkswagenem Golfem Cabrio. Jak ktoś naprowadzi mnie na tytuł tego serialu stawiam...

więcej

Czy ktoś pamięta może co to była za bajka o pchle która śpiewała coś w stylu:"skończyła się tułaczka, bo już znalazłem psiaczka, skończyła się tułaczka i już"????

Kilka dobrych lat temu oglądałam pewnien film w TV. Niestety jedyne co pamiętam to:
-motyw drogi przez chyba większość filmu
-mężczyzna chyba wziął za zakładniczkę młodą dziewczynę(lub uciekli razem?)
-chyba się w sobie zakochali
-była scena sexu w jadącym samochodzie :P
-ojciec tej laski byl chyba jakąś szychą

Witam! :)
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże... szukam nazwy serialu który był emitowany kilka lat temu w TV (chyba na POLSACIE) o czarnoskórym rodzeństwie (była ich spora gromadka). Ich rodzice zmarli i aby nie trafić do domu dziecka najstarszy brat przebierał się za ich ciocię.
Może pamięta ktoś co to za serial? ;>

Szukam seriali o tematyce:
1. Medyczne, ogladałem te wszystkie znane jak dr. House, Chirurdzy czy ER.
2. Komedie o zabarwieniu erotycznym
3. Seriale podobne do marvel comisc ogladalem Arrow, Tarcze itd...
4. Komedie jakieś dobre
5. Seriale erotyczne.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam wszystkich, bardzo lubię filmy przedstawiające oblicze polskiej wsi, moimi ulubionymi filmami są sami swoi, kogel mogel, czy wyjscie awaryjne. Prosze podajcie inne tytuły będe wdzieczna:)

Poszukuję seriali (oprócz Misfits) filmów (oprócz: "Stone" "Dziewczyna z Tatuażem" "Podwójne zagrożenie" "Wariat na wolności" "Zwolnienie warunkowe") muzyki oraz kaberetów, w których ujęty będzie obraz kuratora sądowego...PROSZĘ POMÓŻCIE
~studentka w sesji : <