Poszukuję jakiegoś fajnego serialu/anime który przede wszystkim zamykałby się w nie więcej niż trzech sezonach(mam dość "tasiemców"), ale nie kończący się w stylu "cliffhanger" z okazji zawieszenia go przez stację.
Tematyka najlepiej przygodowo-Fantastyczna(duchy, wąpierze, wilkołaki,magia, genetyczne modyfikacje...
Szukam czegoś podobnego i równie dobrego jak The walking dead czy Jerycho.
Jeżeli świat nie wyprodukował nic więcej wartego uwagi z tego typu seriali, to może być również coś w stylu Lost i survivalu
Witam poszukuję jakiegoś konkretnego mrocznego serialu , coś z demonami duchami itp itd lub jakąś zacną intrygą . Co polecacie ?
Na TVP2 w każdy poniedziałek po północy był nadawany serial Oficerowie,w ostatni poniedziałek był odcinek numer 6 a teraz patrzę program na dwa kolejne poniedziałki i widzę,że serialu nie ma(w inne dni też nie)
Nazywa się "Rozgadana farma". Znalazłam go na youtubie ale jest tylko 6 odcinków a cala seria miała 26. Jak wiecie gdzie moge go obejrzeć to podajcie link.
Jakiś czas temu mignęła mi na fb zajawka serialu o agentce CIA, która najpierw przechodzi szkolenie, potem był jakiś atak terrorystyczny, o który posądzali ją albo kogoś ze składu, z którym przechodziła szkolenie. Mam ochotę obejrzeć, ale nie mogę go namierzyć. Nie pamiętam tytułu. Ktoś, coś?
Serial o lojalności, więzi miedzy bohaterami, poświęceniu dla drugiej osoby, podejmowaniu trudnych decyzji tak jak w "The Walking dead" lub "the 100". (+walka o przetrwanie to byłoby super)
Jaki polecacie ?
Drodzy kino/ TVmaniacy pozwalam sobie wyjść z prośbą o pomoc w namierzeniu tytułu amerykańskiego serialu detektywistycznego z lat 90 w którym ojciec i syn (chyba) jako policjanci/ detektywi rozwiązują zagadki kryminalne. Co charakterystyczne zbrodnie pokazane na początku serialu nie zdradzają sprawcy, a jedynie...