Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Poszukuję serialu (chyba), który leciał ostatnio w telewizji. Niestety nie pamiętam kiedy dokładnie i na jakim kanale. Wiem natomiast, że w godzinach od ok. 5 do 7 rano. Serial ten wydawał się być dość stary. Trafiłam na moment, kiedy dziewczynka specjalnie obcięła włosy, żeby mieć pieniądze na sukienkę dla...

więcej

Witam ! Poszukuje serialu typu:
White collar
Suits

Oczywiście oby dwa wyżej wymienione zostały już obejrzane w pełnii ;)

Oglądałem także:
Dr. House
Gre o Tron
Skazany na śmierć

Poszukuje czegoś z akcją jak suits lub white collar.Oczekuje na wasze propozycje.

Hej. Czy jest tu ktoś, kto zna język na poziomie min B2, rozpoznaje i potrafi tłumaczyć idiomy a do tego potrafi sam zrobić synchro? Potrzebna pomoc przy tłumaczeniu serialu.

są teraz emitowane jakieś fajne seriale napisy/lektor
aktualnie oglądam izombie/gra o tron

Obejrzałem już naprawdę duużo seriali i nie jestem w stanie już sam znaleźć nic dobrego, czego jeszcze nie widziałem. Dlatego piszę tutaj i mam nadzieję, że może wy mi pomożecie. Najbardziej lubię kryminaly/thrillery w stylu The Fall, Broadchurch, pierwszego sezonu The Following, dwóch pierwszych sezonów The Killing,...

więcej

leciał kiedyyś w telewizji polskiej chyba. to były takie jakby tutoriale do malowania, był raczej starszy koleś i pamiętam, że suszył obrazy suszarką

Witam
Szukam anime podobne do : Trinity Seven: 7-nin no Masho Tsukai , Shinmai Maō no Testament , High School DxD

Witam. Poszukuję starego tytułu. Około 10 lat temu
miałem okazję oglądnąć kilka odcinków serialu sci-fi.
Głównie kojarzy mi się statek, ponieważ był on żywy + popierniczały na nim jakieś mini odkurzacze z teletubisiów.
+ 1 odcinek gdzie mężczyzną zostały skradzione ich członki przez jakieś kobiety. Serial...

Był kiedyś taki serial o blondynce, która jak się później okazało była córką szatana, pamiętam że na początku upierała się żeby nie poddać się swojemu przeznaczeniu, ale z czasem dzieją się z nią dziwne rzeczy. Akcja serialu dzieje się w jakimś małym miasteczku. Ona chyba jakiegoś opiekuna miała w tym miasteczku, który...

więcej

http://fanlektortv.pl/?p=2393