Ostatnio nie mam co oglądać i przypomniał mi się 1szy odcinek serialu który oglądałem z 2-3 lata temu, scena konkretnie. Było to o ludziach którzy posiadali " dary ". I scena, jedzie sobie Pani Bentleyem i zatrzymała ją policja do wypisania mandatu i właśnie użyła swojego daru wływania na ludzi, anulując mandat,...
witam, czy ktoś wie, w którym odcinku Bałtroczyk stał w gługim prochowcu, a chyba Ken był jego rekoma ? Tzn, ręce Bełtroczyka były schowane, a Ken stojąc za B., odpalał przy jego twarzy np papierosa ? z góry dziękuję. :)
Witam, szukam bajki(prawdopodobnie) z dzieciństwa. Coś podobnego chyba do ulicy sezamkowej (w sensie, że postacie były jako marionetki na drutach). Pamiętam, że była ona o takich małych ludzikach mieszkających chyba pod ziemią, było tam dużo korytarzy na górę. Pamiętam również, że na powierzchni był śmietnik, na którym...
więcejLeciał jakies +- 10 lat temu. Był w stylu poszukiwaczy skarbu. W odcinku który zapamiętałam grupka głównych bohaterów czyli leader któremu towarzyszył nastoletni syn, na pewno kobieta i chyba dwóch mężczyzn, włamali się po cenna rzecz, chyba diament, dobrze zabezpieczony, za szkłem, stał na środku wielkiego...
Cześć. Szukam serialu. Mało wiem na jego temat. Wiem, że był emitowany na polsacie zaraz po zakończeniu któregoś z sezonów Skazanego na śmierć. Serial był o rodzinie, która uciekała przed policją. Pamiętam scene, gdzie zamieszkali w domu gdzieś na osiedlu i wmówili sąsiadom, że przeprowadzili się, bo ich poprzedni dom...
więcejWitam, może nie jest dobre miejsce i może gdzieś jest taki temat ale nie zauważyłam :) Chciałabym pogłębić swoją wiedzę o bohaterach Marvela czy DC ale nie wiem jak. Obejrzałam filmy i oglądam niektóre seriale ale mi to nie wystarcza. Wiem że są komiksy ale są dosyć trudne w zdobyciu, może są jakieś książki czy...
Hej nie mogę znaleźć kopciuszka . Była to historia o dziewczynie i księciu ale to oczywiste. Pamiętam że w zamku odbył się bal maskowy i ta dziewczyna miała piękną niebieską sukienkę a jej siostra była przebrana za jabłko. Nie wiem czy to wam coś pomoże ale prosiłabym abyście pomogli mi znaleźć ten film i podali jego...
więcej