Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Wiecie może gdzie można obejrzeć jakiś sezon popularnych ryzykantów?

Ostatnio nie mam co oglądać i przypomniał mi się 1szy odcinek serialu który oglądałem z 2-3 lata temu, scena konkretnie. Było to o ludziach którzy posiadali " dary ". I scena, jedzie sobie Pani Bentleyem i zatrzymała ją policja do wypisania mandatu i właśnie użyła swojego daru wływania na ludzi, anulując mandat,...

witam, czy ktoś wie, w którym odcinku Bałtroczyk stał w gługim prochowcu, a chyba Ken był jego rekoma ? Tzn, ręce Bełtroczyka były schowane, a Ken stojąc za B., odpalał przy jego twarzy np papierosa ? z góry dziękuję. :)

Witam, szukam bajki(prawdopodobnie) z dzieciństwa. Coś podobnego chyba do ulicy sezamkowej (w sensie, że postacie były jako marionetki na drutach). Pamiętam, że była ona o takich małych ludzikach mieszkających chyba pod ziemią, było tam dużo korytarzy na górę. Pamiętam również, że na powierzchni był śmietnik, na którym...

więcej

Leciał jakies +- 10 lat temu. Był w stylu poszukiwaczy skarbu. W odcinku który zapamiętałam grupka głównych bohaterów czyli leader któremu towarzyszył nastoletni syn, na pewno kobieta i chyba dwóch mężczyzn, włamali się po cenna rzecz, chyba diament, dobrze zabezpieczony, za szkłem, stał na środku wielkiego...

Szukam seriali post katastroficznych, w stylu the 100, the walking dead. Pomysły?

Cześć. Szukam serialu. Mało wiem na jego temat. Wiem, że był emitowany na polsacie zaraz po zakończeniu któregoś z sezonów Skazanego na śmierć. Serial był o rodzinie, która uciekała przed policją. Pamiętam scene, gdzie zamieszkali w domu gdzieś na osiedlu i wmówili sąsiadom, że przeprowadzili się, bo ich poprzedni dom...

więcej

Witam, może nie jest dobre miejsce i może gdzieś jest taki temat ale nie zauważyłam :) Chciałabym pogłębić swoją wiedzę o bohaterach Marvela czy DC ale nie wiem jak. Obejrzałam filmy i oglądam niektóre seriale ale mi to nie wystarcza. Wiem że są komiksy ale są dosyć trudne w zdobyciu, może są jakieś książki czy...

Hej nie mogę znaleźć kopciuszka . Była to historia o dziewczynie i księciu ale to oczywiste. Pamiętam że w zamku odbył się bal maskowy i ta dziewczyna miała piękną niebieską sukienkę a jej siostra była przebrana za jabłko. Nie wiem czy to wam coś pomoże ale prosiłabym abyście pomogli mi znaleźć ten film i podali jego...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=gY60T7HJEQg