Witam, już od jakiegoś czasu próbuję znaleźć serial i będę wdzięczna za pomoc; ) . Najprawdopodobniej był on właśnie z lat 90tych, kojarzy mi się bowiem czasowo z wszystkimi typu Szkoła złamanych serc itp. Był on o rodzinie mieszkającej gdzieś "blisko natura" stąd myślę, że mógł być australijski. Był syn z dziewczyną...
więcejWitam. dawno temu widziałem odcinek Toma i Jerrego w którym Tom skonstuował skomplikowaną pułapkę na Jerrego. Pułapka na zasadzie domino - pamiętam że Tom miał na tablicy rozrysowany cały plan pułapki. Bło coś w stylu zegarka połączonego z piłą która coś odcięła i to coś spadło na coś i potem to na co to odcięte spadło...
więcej
Witam, szukam bajki z dzieciństwa, której za nic nie mogę znaleźć. Ogólnie bardzo mało z niej pamiętam, więc przedstawię szczegół, który w innych bajkach raczej nie występował.
Otóż jest nim jedna postać - mysz, taka ludzka, jednak różniła się od innych bajkowych myszy tym, że miała przeszklony mózg, był to zły...
Ktoś wie co stało się z tymi portalami? Jeszcze przed chwilą oglądałem odcinek, gdy przełączyłem na następny pojawiła się czarna strona z napisem THE END
1. Science fiction, chyba o podróżach w czasie. Główny bohater w pomarańczowym skafandrze. Wchodził do takiej jakby kuli. To był albo statek kosmiczny, albo wehikuł czasu.
2. Kojarzy mi się, że serial nazywał się Nostradamus, ale nie ma czegoś takiego w bazie. Serial chyba był o człowieku, który przepowiada...
Szukam jakichś mega ciekawych seriali, które działyby się w średniowieczu. Polecacie coś godnego obejrzenia? :)
No to zaczynam
Polsat
19.03.1993
16:30 Program dnia i film
animowany z serii Igraszki w zeszycie
16:50 Gdzie świszczą kule- film angielski
18:20 Zillion- japoński serial animowany
18:45-23:15 Przerwa
23:20 Poszukiwany żywy lub martwy serial USA odc 22
23:50 Poprzednia noc - film USA
01:20...