Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Skoro mój ukochany serwis z serialami został zamknięty to ja jako osoba nałogowo oglądająca seriale muszę znaleźć jakiś zamiennik. Dlatego też pytam czy znacie jakieś naprawdę dobre strony z serialami? Wiem, że jest ich dużo, dlatego pytam o jakiś, który wy polecacie. Głównie chciałabym by były ukazane nowo dodane...

American Horror Story czy LOST? Możecie mi przybliżyć fabułę tych seriali? Który jest lepszy? / Znacie jakieś ciekawe serialowe nowości? (:

Znacie seriale podobne do Chirurgów ,Chicago Fire,The Night Shift, Bones,Doktor Hart, One Tree Hill gdzie występują wątki podobne jak w tych serialach powyżej typu Dawson-Casey , TC-Jordan lub o parach które na początku się nie lubią ale potem ich stosunki się zmieniają? :) .Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

szukam seriali w stylu synowie ananrchii i breaking bad

Wiecie gdzie mógłbym znaleźć propagandowe filmy Walta Disney'a z czasów II wojny światowej? Najlepiej gdyby były z polskim tłumaczeniem, ale po angielsku też da radę. Jak na razie udało mi się znaleźć tylko jeden na kreskowka.tv :/

Witam. Akurat tak się składa, że będę miał dużo wolnego czasu dlatego chciałbym, żebyście polecili mi jakiś serial który mnie tak wciągnie, że będę ogladąć kilka odcinków pod rząd. Interesują mnie gatunki: dramat, kryminał i akcja.
Z seriali które mnie wciągneły i wysoko sobie je cenie to: Dexter, TDW, SoA, The...

Wpisujcie tytuły

Marysia przyznala sie swojej zdrady ?

Czy ktoś zna serial o kobiecie w średnim wieku , która pomagała zagubionym duszom, widziała je bądź czuła ich obecność. Na początku nie chciała, ale potem im pomagała. Serial był straszny, horror. Nie miał nuty humoru jak w przypadku "Nie z tego świata". Kiedyś leciał na tvp ponad (około) dekadę temu? Proszę o pomoc....

więcej

Witam , ma ktoś te odcinki lub gdzie można obejrzec ten serial , z góry dziękuje za pomoc.http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2001-259066