Poszukuje serialu chyba brytyjskiego z lat 90 o chłopcu który stworzył grę komputerową i został milionerem(dokładnie miał chyba 1,3 miliona funtów), miał też koleżankę która wiedziała ze jest bogaty bo przy niej otworzył list z banku który mówił ze jest milionerem, było chyba tylko kilka odcinków .
Czy ktoś może...
co z 3 sezonem? wiem, że była petycja i jest ok. 50tys. "podpisów", więc pytam co dalej? wie ktoś coś?
Pomóżcie, szukałem w temacie pod profilem z serialem ale tam nie było tego a mianowicie: Szukam odcinka w którym Barney opowiada gdzie pracuję, jak doszedł do miejsca w którym sie znajduję. Poniekąd chyba dobrze rozjaśniłem wam? POMÓŻCIE
Wybieramy najlepsze seriale świata. Niech każdy napisze 5 swoich ulubionych seriali a obok ocene dla tego serialu czyli np. jeśli moim ulubionym serialem jest np. Detektyw Monk to pisze:
Detektyw Monk-5, dalej, po Monk'u najbardziej lubie np. Krok od Domu czyli:
Krok od Domu-4 i tak dalej aż do jednego.
Ogłoszenie...
Zaproponujcie mi jakiś na prawdę fajny serial który ma więcej niż 2 sezony.
Może być wszystko tylko nie seriale prawnicze ani sportowe.
Sf i potwory są super jak Grimm, ale wampiry,czy zombi już nie koniecznie.
Pozdrawiam:)
Pamiętam, że główny bohater był policjantem (detektywem?), przeniósł się ze Stanów do Anglii i miał współlokatorkę, z którą się wiecznie kłócił. Serial widziałem ponad 10 lat temu (2002-2005), typowa komedia kryminalna. Dzięki z góry
Obejrzałam 1. i 2. sezon z zachwyceniem. Postacie miały ciekawe historie, serial opowiadał o czymś więcej niż wieczne imprezy, seks i ćpanie. Dwa pierwsze odcinki trzeciego sezonu bardzo mnie rozczarowały. Czy warto dalej się męczyć z drugą generacją? Zobaczę tam coś ciekawego? Poza tatuażem na penisie?
mam pytanie, czy ktos kojarzy w polska reklama nowego programu paramount pictures z jakiego filmu pochodzi scena z potworek na wzor godzilli? jest taka jedna scena w tej reklamie i niemoge znalezsc z jakiego filmu ona pochodzi, stwor (cos jak godzilla) strzela laserem z mordy :D dosc efekciarsko to wyglada, chcialbym...
więcejCześć, ostatnio zaczęłam szukać serialu z dzieciństwa był to raczej serial dla dorosłych jak dobrze pamiętam, była to kreskówka której głównym bohaterem była kobieta (prawdopodobnie była ubrana w żółtą sukienkę) i rzekomo leciało to na TVN style... czy cos podobnego było to dobrych z 8 lat temu.. jak nie więcej,...