Witam, szukam serialu, w którym było o ludziach którzy zostali porwani zamknięci w pokojach hotelowych, w miasteczku z którego nie dało się uciec, byłportier w tym hotelu, wszędzie były kamery, a w ostatnim odcinku uciekli wszyscy z miasteczka i trafili na statek (jakoś tak..)
czesc
Lecial kiedys taki serial o kolesiu ktory wypelnial rozne misje i mial takie soczewki ze drugi kolo widzial wszystko i slyszal wszystko co pierwszy robil i dzieki temu mu pomagal tak po krotce zna ktos ten serial??
Oglądałam BARDZO dawno temu. On i ona zmarli (wypadek? zabójstwo?) i są duchami. Mieszkają w apartamencie i co jakiś czas przychodzi do nich anioł? demon? o wyglądzie człowieka i daje im różne zadania do wypełnienia. Raczej o profilu detektywistycznym. Kobieta miała niesamowite kocie oczy...
Byłabym wdzięczna za...
Kiedyś, dość dawno temu oglądałam dwa seriale, o ile dobrze sobie przypominam to niemieckie...
Pierwszy opowiadał o dziewczynie, która przeprowadziła się z mamą i młodszym bratem do nowewgo miasteczka... W tym mieście znajdowała się krypta w której leżał chłopak o imieniu Fryderyk i budził się o północy. Dziewczyna...
Witam poszukuje odpowiedniego serialu, obejrzalem z ciekawością:
Prison Break
Breaking Bad
The walking dead
Lost
Obejrzalem tez sezon Gry o tron, ale nie przykulo mojej uwagi.
Poleci ktos cos?;)
Witam, czy ktoś z oglądających filmy na Paramount Channel HD zauważył problem z ramówką, godzinami nadawania? Przykładowo według ramówki film "X" zaczyna się o godz. 18, a kończy o 20. W rzeczywistości o 18 trwa jeszcze film poprzedni i trwa jeszcze kilka/kilkanaście min, więc film "X" w efekcie nie kończy się o 20....
więcej
Nowe Odcinki Dragon Ball'a już w lipcu. Za scenariusz ponownie odpowiada Akira Toriyama.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-04-28/dragon-ball-gets-1st-new-tv-anim e-in-18-years-in-july/.87608
szukam jakiegoś ciekawego serialu w stylu Farscape, firefly, Jak poznałem waszą matkę, Hozy doktorzy
Czyli:
-taki który skupia się na postaciach i relacjach między nimi, gdzie postaci są ciekawe.
-taki w którym wśród głównych bohaterów są kobiety, które są ciekawymi postaciami, a nie tylko wepchniętymi na siłę...