Pamiętam jedynie, że ojciec rodziny jak się zdenerwował to zamieniał się w pół-byka-pół-człowieka - rosły mu rogi, jakieś futerko chyba, krzepnął, rósł w siłę i charakterystycznie dla zwierzątek tychże szurał z wściekłością kopytem w ziemię, wydając z nosa parę.
Kojarzy ktuś?
Znacie jakieś seriale, które poruszają tematykę raka? Chodzi mi o coś w stylu Chasing Life. Właśnie niby o chorobie, ale też z innymi wątkami...
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC :)
Witam serdecznie,
poszukuję zagranicznego serialu o mafii, który był emitowany gdzieś w latach 2003-2005 w stacji TVN. Niestety nie znam żadnych szczegółów dotyczących fabuły, bo oglądała go tylko moja mama, a ona nie pamięta w ogóle tego serialu. Kojarzy mi się, że chyba na końcu umiera w łóżku ojciec chrzestny i...
Widziałem coś podobnego pod koniec zeszłego roku, też jakieś posępne miasto, kobieta detektyw i jak dobrze pamiętam to jakieś zabójstwo. Kogoś zamordowano i zrzucono z klifu na plaże. Pomoże ktoś z tytułem tego serialu ? Dość nowa rzecz.
Dobrych pare lat(10 albo i wiecej)temu byl w polskiej telewizji serial o inwazji istoot innowymiarowych na Ziemie.Byl tam tez watek obcych ufonautow ktorzy choc sami padli ofiara owej inwazji to probowali na przed tym ostrzec.Ogolny klimat nieco podobny do "Wrogie Niebo" albo "Przybysz".Kojarzy ktos co to za serial...
Daleka przyszłość, super futurystyczne bronie, była tam taka laska, która walczyła w obcisłym stroju z robotami/cyborgami. Mieli jakąś super bazę pod ziemią, do której się wchodziło przez hologram ściany. Pamiętam że mieli tam minigunny zamiast ramion i były roboty do złudzenia przypominające ludzi.
Kojarzycie? :D
Witam
Szukam serialu, puszczanego kiedyś na Polsacie. Głównym bohaterem był mężczyzna, który jako dziecko jedyny przeżył katastrofe samolotu. Teraz ma świetną intuicje i wie co się wydarzy.
Cześć.
Poszukuję bajki, która wg moich informacji leciała na TVN, nie pamiętam dokładnie o czym była, ale pojawiał się tam albo latający statek (taki z żaglami, masztami itd) albo była to po prostu latająca wyspa. Nie wiem o czym opowiadała ta bajka, ale na pewno takowa istniała :) Musiała to być, któraś z telewizji...
Więc szukam 4 seriali które mogły lecieć mniej więcej od 2001 do 2005 r.
Było to w Sobotę rano, zawsze na początku leciało ziarno potem bajka a potem serial dla młodzieży. Było to wtedy jak w bajkach leciał : Timon i Pumba,Alladyn,Tarzan. Jeden serial był o dziewczynach w internacie które grały(chyba) w hokeja na...