Czytając pewną recenzję napotkałem tytuł "Wiedźmin". Od razu naszła mnie pewna myśl.
Czy dałoby się, nie wiem, zaproponować stacji HBO stworzenie kolejnego serialu fantasy
jakim mógłby być serial zatytułowany "Wiedźmin", a to jak się domyślacie wszystko na
podstawie Wiedźmińskiej sagi Andrzeja Sapkowskiego. Jak...
Wymyśliłem koncepcję uber epickiego serialu amerykańskiego. Czajcie:
Pomysł jest taki, by 1 odcinek = 1 rok (oczywiście w czasie serialowym, nie rzeczywistym). Nie trzeba się tego tak ściśle trzymać, ważne by mniej więcej zachować koncepcję. Mix gatunkowy, dla każdego coś się znajdzie.
Sezon I [22 odcinki] -...
.. jak jeden mąż, Boska przed malutkim kacperkiem popyla po chaupie w szpilach z nogami jak żyrafa, do samego nieba. W M jak miłości, to już norma że nikt nie zakłada pantofli, no chyba że staruchy w Grabinie, których odziwo nie mało kiedy pokazują poniżej pasa..
Pierwsza miłość, każdy chyba wurzucił z domostw swych...
Hej, szukam dobrych seriali, najlepiej w miarę nowych z Antypodów. Przygotowuję się obecnie do egzaminu z jęz. angielskiego i chciałabym osłuchać się trochę z tym akcentem.
Przy okazji chętnie obejrzałabym coś dobrego, świeżego, nieamerykańskiego :)
Ewentualnie polećcie jakieś filmy, może oni się nie specjalizują...
Szukam przepięknej bajki, niestety nie pamiętam dużo...Ta bajka opowiada o chłopcu,który miał mamę, tatę oraz psa, którego bardzo kochał.Chłopiec zmarł.Znalazł się w niebie.Był aniołkiem.Następnie, wszyscy ludzie, którzy byli w niebie, mieli ofiarować Bogu jakiś swój najcenniejszy dar, a następnie Bóg wybrałby...
Witam wszystkich! Potrzebuje małej pomocy przy odnalezieniu serialu. Sytuacja trudna bo znam tylko bardzo szczątkowe ale dla znawców owego serialu na pewno wiadome fakty. Mianowicie Jak byłem młodszy w TV leciał pewien serial- (teraz już 20 ale to było ok 10-15 lat temu). Jedyna rzecz która na 100% była w tym serialu...
więcejOpowiadał o białej rodzinie mieszkającej chyba w RPA. Żona jednego z braci została zabita przez lwa podczas kręcenia filmu dokumentalnego. Drugi brat związał się z kochanką swojego ojca, która wcześniej próbowała się zabić.