Od paru dni szukam filmy pamiętam że był to Polski film o dwójce kolegów będących żołnierzami podczas powstania albo podczas I wojny światowej, któryś z nich był szlachcicem albo wysokourodzonym w pamiec zapadło mi że pod koniec filmu jeden z tych kolegów protestował pod chyba pałacem prezydenckim i go zastrzelili....
witam ostatnio zaczolem myslec o dziecinstwie i przypomnialem sobie i bajkachmialem 3 ulubione bajki ale nie moge sobie przypomniec ich tytolow wiec jak ktos kojazy te bajki to niech napisze...
1. pierwsza bajka byla o bodajze 3 kangórach ktore graly w kosza ja mialem nagrany jeden odcinek na kasecie vhs i byl on jak...
Nie pamiętam aktorów, ale mniej więcej w serialu akcja toczy się na wiosce, młody chłopak zostaje na gospodarce, sam z matką, rodzeństwo w mieście, on szuka dziewczyny, kandydatki na żonę, kręci się wokół niego dziewczyna ze wsi której on nie chce. Na gospodarce jest budowa, chłopak ma motocykl, lata 70-te bądź 80-te,...
więcejJak byłem mały miałem na kasecie bajkę magiczny miecz legenda camelot lecz przed samym film był jeszcze trailer innej bajki i jej właśnie szukam. Mogła być ona związana z mitologią ponieważ były tam pioruny niczym Zeusowe był również jakby tytan który miał kilka głów. Wiem że mało leczy czy masz jakiekolwiek pomysł co...
więcejpamiętam z dzieciństwa tylko że byla grupa przestępców w maskach klaunów, którzy okradali i zabijali ludzi ... pamietam tez ze wlamywali sie do domów przez rusztowania i balkony... kojarzy ktoś cos?
Moj Polski nie zabardzo, ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie: Szukam tytulu Polskiej serie ktora grala w skelpie spozywczym. Leciala w telewisji w 80tych latach. Byl tam jeden kierownik i jego pracowniki, awiec kobiety co sprzedawali kielbase lub ser. Kazdy epizod byl o cos inny i o kims innym kto pracowal w tym...
Hej ho wszystkim!
Szukam serialu, który oglądałam jak byłam młodsza na tvp1 bądź tvp2, zresztą nie wiem nawet sama na czym. Był on o jakimś pokoju w hotelu, w którym każdy przedmiot pod wpływem.. Powiedzmy 'czegoś', nagle miał super fajne inne zastosowanie.. I jakiś pan szukał ludzi, by im te przedmioty zabrać czy...
Hej. Szukam serialu bądź filmu nie zbyt pamiętam. Był on o nastolatkach które łapały potwory i swoją bazę miały w szkole. Leciał on z jakieś 2 lata temu na Cartoon network lub Disney chanel. Proszę pomóżcie . Szukam go juz z 3 lata i nie moge go znaleść a bardzo mi sie podobał. Czekam na wasze odpowiedzi.
-Animowany o węgorzu(?) i rekinie(?) stylizowany na lata mafii i prohibicji w USA. Kiedyś w latach 90-wczesny 2000 emitowany na TVP2 mniej więcej o 19-20.
-Niemiecki serial o bogatej rodzinie która traci majątek i przenosi się do bloków, pamiętam że w jednym odcinku dawna właścicielka rezydencji odkrywa że jaj były...