Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć :3 Szukam serialu o dziewczynie, która była sierotą (jej rodzice zginęli w wypadku) i pamiętam tylko fragment jednego odcinka, więc:
- Posępna pogoda, chyba na tle jakiegoś kościoła
- Wydaje mi się, że bohaterka miała ciemne włosy,
- Był tam wózek dziecięcy, taki ciemny, a w tym wózku było niemowlę. To...

W 2001 lub 2002 lub 2003 roku natknąłem się w TV POLONIA na polski film (nie od początku). Pamiętam, że leciał po południu ok. godziny trzynastej lub czternastej. Był to film o chłopaku, który chodził do podstawówki lub może już do gimnazjum, był rudy i z tego powodu wyśmiewany przez innych uczniów i oto zdaje się...

Cześć!
Nie ma co się rozpisywać, szukam serialu, który wciągnie mnie porządnie do oglądania. Jak na razie oglądam/obejrzałem:
- Wszystkie odcinki Better Call Saul
- The Walking Dead
- Breaking Bad
- Southland
- House of Cards (Chwilę temu skończyłem 3 sezon)
- Służby specjalne
I w sumie z tych fajniejszych to...

więcej

Witam. Poszukuje serialu lecz nie moge znależć tytułu(możliwe że był to nawet film ale to było dość dawno że nie pamiętam) . Leciał on w polskiej telewizji.. Pamiętam jedynie tyle że był on o krainie w której były kamienie,które rozświetlały ta kraine(dawały energie czy cos w tym stylu ). Chyba jakiś chłopak dostał sie...

więcej

witam. poszukuje filmu. jedyne co pamietam to fakt ze chlopak widzial jakies zjawy, pamietam scene z kawiarni??? i rozmowe chlopaka z dziewczyną ktora mowila mu ze widziala siebie w snie. w finale jesli sie nie myle okazuje sie ze dziewczyna w ktorej byl zakochany zginela. z gory dzieki za odpowiedz :)

Czy ktoś wie jak nazywał sie ten serial? Fabuła była zbliżona do soap opery. Czarny charakter był kobietą blond a dobry charakter był brunetką Walka była o jakiegoś chłopa:)

jest w Polsce jakiś kanał, który by puszczałby kino azjatyckie, europejskie i inne filmy, które są mało znane, warte uwagi, a nie trzeba być bóg wie jakim oczytanym naukowcem by zrozumieć?

Są jakieś takie strony o samych serialach? Myślicie, że warto byłoby zrobić taką rzecz w internecie?

Witam, poszukuję tytułów jakichś ciekawych seriali kryminalnych w których panuje zasada jednej sprawy na jeden odcinek. Najlepiej coś z lekkim zabarwieniem humorystycznym typu "Castle" lub "Forever". Znacie coś w takich klimatach? :)

No właśnie. Chciałem poruszyć tutaj kwestię zastępstw aktorów głównie w naszych polskich serialach, a raczej nie tyle porównań między nimi, co po prostu chciałbym znać Wasze zdanie na temat ogólnej podmiany jako takiej.
Oglądacie serial tylko i wyłącznie do czasów aż daną postać gra oryginalny aktor (przeważnie są...

więcej