Ludzie pomożecie? Od jakiegoś czasu myślę nad bajką, którą oglądałem daaaawno temu - leciała na bank w TV - rodzaj to raczej przygodowa - o dwóch chłopakach w czasach raczej teraźniejszo-przyszłościowych (na wtedy czyli jakieś 15-20 lat temu). Wiem, że jeden był taki trochę młody Indiana Jones, a drugi jakiś arab czy...
więcejPamiętam, że była w niej scena, w której chłopiec miał tak jakby maskotkę i chciał żeby ona go kochała. Ta maskotka powiedziała coś w stylu "miłość boli, a ja bardzooo cię kocham" i zaczęła się nad nim znęcać.
Siemanko, jeżeli był już taki temat to podajcie linka. Co do tematu szukam filmu albo serialu o ucieczkach z
więzienia, coś w stylu "Skazany na śmierć" Może również być film z bohaterem o dużym ilorazie inteligencji, że
np. planuje napad na bank lub coś takiego.Z góry dzięki.
W latach 80-tych oglądałem serial : sensacyjno przygodowy , rzecz dzieje się w czasie II Wojny Św., chyba gra wywiadów. Bohaterowie trochę jeździli po europie. Pamiętam scenę która mi utkwiła - główni bohaterowie znajdują się na wyspie gdzie mieszkają trędowaci. Podczas spaceru po wyspie jeden z bohaterów poślizgnął...
więcejOd kilku dni na prośbę mamy szukam monologu Tyma o Czytaniu Książek. Z opowieści wiem mniej więcej, że jest zamiana z "picie" na "czytanie" i ogólnie... Nie wiem za bardzo o co chodzi xD Ale na prośbę mamy ruszyłem się i szukam ale bez skutecznie. Pomoże ktoś?
Bodajze w roku 2003 lub 2004 moj syn zagral role chlopca, ktoy zmarl w trakcie komunii w pilotazowym odcinku serialu. Nie znam ani rezysera ani tytulu serialu. Niedlugo po nagraniu wyprowadzilismy sie z Warszawy i stracilam kontakt z tymi ludzmi. Podobno po dluzszym czasie byl on jednak wyemitowany. Czy ktos pamieta?
Szukam filmu (dramatu), który kilka dobrych lat temu widziałem na polsacie. Zaczyna sie chyba w salonie tatuażu: mama rozmawia z córką przez telefon i okazuje się, że wagaruje. Matka postanawia wysłać ją do ojca na farmę, który sie ożenił z kobietą, która ma córkę. Z tego co pamiętam to w końcu przybrane siostry się...
więcej
Seriale, które was najbardziej przyciągneły przed telewizor (nie PC)
Czekam na wasze typy.
Moje to:
1. Życie Na Fali (The O.C. - jak jeszcze leciał)
2. Viva La Bam
3. Odwróceni