Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

cześć nurtuje mnie ostatnio serial/film, który oglądałam jakieś 10, może więcej, lat temu. myślę, że to był raczej serial. Była rodzina co się przeprowadzała(?) i chłopak zaczął chodzić do nowej szkoły i grał w futbol amerykański(?) i znalazł dziewczynę a ona chciała się z nim przespać (mieli może po 16 lat) a on...

Byly już seriale ulubine czemu nie dać tych znienawidzonych na które wręcz nie można patrzeć :)) Moim typem są reklamy Dosi choć ostanio żadko się już reklamuje chyba nie jest taka dobra ale z pewnością tania :)) POZdrawiam wszystkich zainteresowanych .

Posiada ktoś może wszystkie lub część odcinków tego serialu ? Sam posiadam tylko 14 odcinków, a wiem, że było ich 80.

Cześć! Szukam filmu, który oglądałem w tv kilka lat temu ( bliżej 10 ). Mało z niego pamiętam, ale wiem, że był motyw lat 70, akcja raczej Kalifornia, willa z basenem na wzgórzu. Były też kobiety, które zeznawały w sądzie przeciwko temu samemu byłemu partnerowi, opisywały jaki był dla nich zły i jedna z tych kobiet...

podobnych do chłopaków z baraków miłośnicy tego serialu na pewno polecą coś równie dobrego!

A ja mam pytanie słyszeliście coś o serialu Played - Wydział Operacji Specjalnych (jest na eskaGO). Podobno jest w klimatach CSI. A takie seriale najbardziej lubię :-)

CZy ktoś ogląda serial na tvn Odwróceni ???? Czy nie uważasz że jest naprawde fajny ?? Mam pytania:
1. Ile odcinków ma 1 seria ??
2. Czy istnieje 2 seria tego serialu ??
3. Czy wiesz co będzie się działo w całej 1 serii ?

Jeżeli znasz odpowiedż na chociaż 1 pytanie to pisz......
czekam
pozdra KAMILLA...

więcej

Witam.

Jestem zainteresowany kupnem wszystkich sezonów (po angielsku), najlepiej w komplecie. Jeśli ktoś już obejrzał i chce odsprzedać, to chętnie kupię.

Obejrzałam dawno temu kilka odcinków serialu, ale nie pamiętam jego tytułu, krótki opis:

Jakiś pracownik policji/FBI albo czegoś podobnego, miał wypadek samochodowy, jechał on, jego żona i syn (zginęła 1 osoba). Pamiętam, że później on się budził raz w świecie z żoną, a raz z synem i nie wiedział która rzeczywistość...

więcej

Chodzi mi o reality show bylo to juz dawno gdzie były wkecane osoby ze zostaną zatrudnione jako prywatni detektywi ze zostana agentami jesli sprawdza sie w wyznaczonych im zadaniach ,przebierali ich i hatakteryzowali , na koniec programu zawsze oglodali to w takim jak by mini kinie jak zostali wkreceni , na koniec ich...

więcej