Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć wszystkim. Gdy miałem kilka lat oglądałem często w telewizji (na jednym z popularnych programów) serial o grupie dzieci/młodzieży, którzy byli (prawodopodobnie) jakimiś wynalazcami/naukowcami. Możliwe, że występowały w tym serialu jakieś elementy magiczne. Ciężko mi coś więcej powiedzieć, na pewno był to w...

Biorąc przykład z użytkownika gandera, postanowiłem zrobić polską wersję Ligę Mistrzów Seriali.

Koszyk I (głosy: od 87.172 do 50.037)

A) 13 Posterunek
B) Świat według Kiepskich
C) Rodzinka.pl
D) Czterej pancerni i pies
E) Miodowe lata
F) Alternatywy 4
G) Czas honoru
H) Niania

Koszyk II (głosy: od 46.191 do...

Hej, od dłuższego czasu poszukuję serialu, który oglądałam pod koniec lat '90, może troszkę później (2000-2002r.). Pamiętam, że serial był puszczany chyba na TVP1 lub TVP2 o później godzinie, na pewno po 23:00 i zdecydowanie nie był dla dzieci:) Serial był o pogromcach demonów, duchów czy coś w tym stylu. Była grupa...

więcej

1house 2 breaking bad

1house 2 breaking bad

1house 2 breaking bad

Czy oglądając serial The Flash bez znajomści Arrow można sobie zaspoilerowac pewne rzeczy z Arrow? Czy są ze sobą w jakimś większym stopniu powiązane, wątkami albo bohaterami?

Wpisujcie tu wszystko co chcecie na temat tego programu (dodajmy bosko przezabawnego).

Ja dodaję teksty:

Ken o sobie i Dorin: "nasze szlafroki i my nasi", "dowalamy się do siebie"

"cześć, cześć, cześć, miasto wita wieś"
"pokaż bliznę, bo Cię liznę" - zabawa Georga i Dorin z lat dzieciństwa
"nie bierz...

Filmweb skupia spore grono serialowych zapaleńców, niektórzy to fani zombie i to dla nich dzisiaj mamy sześciominutowy pilot serialu. Postanowiliśmy stworzyć darmowy serial dostępny w sieci, jego premiera za kilka miesięcy, a poniżej wspomniany link https://www.youtube.com/watch?v=YMeAoMNli24

Jeżeli projekt spodobał...

więcej

Ludzie pomożecie? Od jakiegoś czasu myślę nad bajką, którą oglądałem daaaawno temu - leciała na bank w TV - rodzaj to raczej przygodowa - o dwóch chłopakach w czasach raczej teraźniejszo-przyszłościowych (na wtedy czyli jakieś 15-20 lat temu). Wiem, że jeden był taki trochę młody Indiana Jones, a drugi jakiś arab czy...

więcej