Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Fajny lekki serial :) zna może ktoś podobne o takiej tematyce hm ? :)

Głównie chodzi mi o odkrycie ciekawych seriali, o których nigdy nie słyszałam. Tematyka dowolna, wiadomo mam swoje ulubione gatunki, ale nie chcę się ograniczać.
Za to zależy mi aby do postaci można było łatwo się przywiązać, i żeby nie irytowały.

Jeżeli ktoś jednak chce mi polecić też jakiś popularny serial, to w...

więcej

Poszukuję dobrych seriali(dramy też mogą być) z elementami super-naturalnymi (wampiry, zmiennokształtni, duchy, czarodzieje,inkarnacje bóstw, podróże w czasie itp). Najlepiej takich, które już się zakończyły albo mających co najmniej jeden pełny sezon.

Poszukuje seriali które opowiadają o postaciach historycznych albo o wydarzeniach. Moga być biografie i nawet cos na zasadzie dokumentu. Tak żeby wyciagnac z serialu jakąś wiedze

Poszukuje serial powiązanych z medycyną godnych polecenia, ale nie za starych.
Ogladalam dr.house i chirurgów

było też 2 kolesi którzy też mieszkali w tym domu. Połączyli się w pary a potem się rozeszli i służaca zaczęła kręcić z tym drugim kolesiem. Slużąca (chyba) była tez córką Pana domu.
Ktoś cos sobie przypomina?

Cześć !

Parę lat temu no nie wiem z 5-9 lat temu to leciał na jedynce chyba serial amerykański tylko tytułu nie pamietam za nic ! Dzieciaki z 16-19 lat mieli jeździli na rolkach chodzili do szkoły a paru z nich mieszkało w takiej szopie? To był super serial nie wiem może z lat 90 ? Albo trochę później. Tytułu nie...

więcej

Szukam serialu w stylu naszego polskiego PitBulla, zna ktoś jakieś? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Szukam tytułu filmu który kiedyś leciał w tv a był o wykorzystywaniu dzieci a raczej molestowaniu w brytyjskich domach dziecka

Witam !
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale w telewizji w latach 90 leciał angielski serial o rodzinie produkującej sportowe auta - mieli kontrakt z japończykami, coś nie wyszło chyba, serial zapamiętałem bo grała tam dziewczyna ( chyba córka właściciela ) o oryginalnej urodzie.
Za chiny nie wiem jak się nazywał...