A więc to jest chyba jakiś nowy serial ( tak mi sie zdaje ) angielski chyba.. ogladalam go na lekcji , za duzo nie pamietam ale glownym bohaterem byl chlopiec w spiaczce ok 10 lat i inne dzieci w wieku nastoletnim , byli oni w szpitalu i ogolnie akcja dzieje sie w tym szpitalu :) chyba ten chlopiec mial na imie Charlie...
więcejOrientuje się ktoś w jaki sposób można w Polsce korzystać z Netflixa ? aktualnie mam przeglądarkę Mozilla.
http://www.youtube.com/watch?v=5OqOeliWLPQ&feature=player_detailpage
Wie ktoś jak nazywa się wykonawczyni tej piosenki?
Pamietam, ze ta bajka/serial lecial jakies 20 lat temu, chyba na dwojce. Rzecz dzial sie w Alpach i dzieci scigaly sie na sankach i chyba przygotowywaly sie do turnieju saneczkowego. Ktos cis pamieta?
Leciał jakieś 10 lat temu. Jedyne co z niego pamiętam, to główna bohaterka nastoletnia Lilly (taka jakaś ruda blondynka), historia zabójstwa w dziwnych okolicznościach osoby z jej rodziny (chyba ciocia), która wcześniej była w ciąży... w tytule filmu chyba była nazwa jakiegoś miasteczka, ale nie jestem pewna.
Czy...
Cześć. Interesuje mnie medycyna, a konkretniej... anestezjologia. Szukam najbardziej realistycznego i zarazem ciekawego serialu, niekoniecznie polskiego, w którym będą pokazane zmagania właśnie tych lekarzy - anestezjologów (w połączeniu z innymi lekarzami oczywiście). Czy ktoś z podanych tu niżej (lub innych, jeśli...
więcejSzukam serialu który był emitowany około 2003r w TVP1 lub TVP2, gdzieś w godzinach 14:00-17:00. Pamiętam, że trzema głównymi bohaterami byli jakiś rycerz, karzeł i rudowłosa kobieta (miała chyba coś wspólnego z magią, może potrafiła uzdrawiać-nie pamiętam dokładnie). Podróżowali po jakiejś krainie, albo królestwie....
Pare dobrych lat temu w telewizji puszczali serial który mówił o średniowieczu i chyba 5 (mniej więcej) rycerzach z magicznymi broniami. Ich "lider" miał miecz i władał ogniem i chyba też smokiem, drugi (chyba był czarny) miał trójząb i władał wodą, trzecia była kobietą i była córką króla i miała kuszę oraz władała...
Czy są jakieś seriale podobne do wyżej wymienionych?Chodzi o coś raczej luźnego dla nastolatków,o pierwszych miłościach,liceum itd.Fajnie jak byłaby postać samotnika,która różniła by się od reszty(W Plotkarze takim kimś był Dan,który różnił się zaczynając od pieniędzy a na zainteresowaniach kończąc)Polecicie...
Ostatnio szukam serialii co moge mi sie podobac, moga byc anime i zwyczajne, wolalabym by nie byly za straszne, bardziej komedia. Tu sa seriale co lubie: teen wolf, the walking dead, in the flesh, jess i chlopaki no i kilka wiecej ale teraz nie pamietam. Najbardziej szukam czegos w stylu teen wolf lub the walking dead...
więcej