Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej!
Szukam serialu, w którym dwójka nastolatków- chłopak i dziewczyna, podróżują w czasie, przez wirtualny portal w postaci muzeum. Ratują w ten sposób historię.
Mam nadzieję, że takie opis wystarczy. :)

Bardzo proszę o pomoc. :D

Obejrzane:
Dr House
Prison Break
Supernatural
Grey’s Anatomy
The Vampire Diaries
The Originals
Sherlock
Elementary
The 100
The Musketeers
White Collar
Chicago Fire
Constantine
The Mentalist
The Game of Thrones
Vikings
Suits
Arrow
Lost

Nie interesują mnie:
The Walking Dead
Dexter
Breaking...

Witam wszystkich. Otóż od pewnego czasu próbuję znaleźć pewien serial (?). Tak przynajmniej mi się wydaje, że to był serial o rodzinie/ grupie ludzi, która podróżowała i rozwiązywała zagadki. W każdym bądź razie pamiętam w miarę fabułę jednego odcinka. A mianowicie owa grupa podróżujących zawitała do małego miasteczka...

więcej

Proponuję zrobić zestawienie dla fanów brytyjskich produkcji typu Good Cop, Broadchurch, Restless itp.

* Dramaty sensacyjne w szerokim rozumieniu, nie tylko kryminalne, ale szpiegowskie, polityczne i inne
*Tylko seriale/miniseriale tworzące jakąś całościową fabułę (nie każdy odcinek = nowa...

Witam,czy jest ktoś w stanie mi pomóc?Szukam bajki niestety nie pamiętam z niej zbyt wiele mianowicie fabuła opierała się na życiu małych ludzi,którzy mieszkali za ścianą w kratce wentylacyjnej,o tajemnicy ich istnienia wiedział tylko chłopiec,małymi ludzikami byli dziewczyna,chłopiec i taki gruby dziadek,jeden chyba...

więcej

szukam seriali anime podobnych do Uta no Prince-sama— Maji Love 1000%, jeśli znacie coś nawet mało podobne to napiszcie. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Grupa A
-Gra o Tron
-Californication

Grupa B
-Dr. House
-Allo, Allo

Grupa C
-Skazany na śmierc
-Shameless

Grupa D
-Breaking Bad
-Nie z tego świata

Grupa E
-Dexter
-Jaś Fasola

Grupa F
-True Detective
-Lost

Grupa G
-Smallville
-Świat według Bundych

Grupa H
-Jak poznałem Waszą...

Jakie są wasze ulubione seriale...
Moje to:
1.Californication
2.Królestwo(Lars Von Trier. Tylko 1 seria)
3.South Park
4.Dr. House
5.Hoży Doktorzy

Pamiętam, że akcja działa się chyba głównie na ziemi. Jacyś kosmici (człekokształtni) mieli bazę czy ambasadę w nowoczesnym budynku na rzece. Ogólnie sporo polityki było. Kosmici byli podzieleni na tych co chcieli żyć w zgodzie z Ziemianami i na tych co chcieli ich podbić. Finalnie chyba skończyło się to konfliktem ale...

więcej

Pamiętam, że w bajce chodziło o to, że z porzuconych na wysypisku części działające zabawki pomagały innym starym zabawkom znowu działać. Przyszywały im oczy ze starych guzików itd. itp. ... Czy ktoś pamięta, czy ktoś wie ? Troszkę Burton'owski klimat