Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem pewien, ze nie jeden z Was po obejrzeniu wielu już seriali mam swój pomysł na scenariusz kolejnego, ja taki choroba mam i siedzi mi w głowie przed każdym spaniem ... nawet jakby był idealny to co z tego, jak to zrealizwać?? ma ktoś kase na zbyciu ??:D

Hej, wiem, że to co pamiętam to bardzo mało... jak ktoś zgadnie to będzie mistrzem! :)
Więc była to telenowela, która leciała na TVNie gdzieś pewnie początkiem lat 2000 (2002, 2003?). Było w niej wiele wątków, ale pamiętam, że główna bohaterka przez wiele odcinków była niewidoma. Odzyskała wzrok tak nagle, będąc...

Próbuję pomóc koleżance ze znalezieniem pewnej reklamy, a dokładniej utworu z reklamy. Mam kilka informacji, ale są niepewne:
- było to kilka lat temu w telewizji przy okazji jakiegoś festiwalu, możliwe że Sopot Festiwal;
- prawdopodobnie reklamowało to koncert/płytę;
- na nagraniu był chłopak (może 20-25) lat...

Poszukuję dobrego zakończonego już serialu. Nie interesuje mnie nic co wciąż jest emitowane w tv. Najlepiej, żeby to był serial skończony zgodnie z planem, a nie przerwany z powodu słabej oglądalności. Do tej pory obejrzałem Breaking Bad,Lost, Prison Break, The Wire,Sopranos, Rome, Latający Cyrk Monthy Pytona, The...

Gdzie mogę obejrzeć całe odcinki programu ellen, bo na yt są tylko urywki?

Nie mam jakiego serialu juz ogląda .. Czas Honoru się skończyło , Gra o Tron dopiero w kwietniu .. oglądałam polski serial Kryminalni ale już go kończę :/ zaczęłam nawet oglądać Nie z tego świata ale według mnie nie trzyma jakoś szczególnie w napięciu .. Lubie seriale kryminalne , wiecie rozwiązywanie zagadek...

Witam jestem tutaj nowy więc na sam wjazd sory jeśli nie trzymam się wzoru lub nie ten dział. Jednocześnie proszę moderatora o poprawienie.

Od jakiejś godziny próbuję znaleźć film który kiedyś oglądałem na POLSACIE i nie udaje mi się.
Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny. Opiszę co zapamiętam z tego filmu

Film...

Leciała chyba 10 lat temu na tvp1 lub tvp2. Opowiadała o dwóch dziewczynkach mieszkających na wsi w gospodarstwie. Pamiętam tylko fragmenty z niektórych odcinków: coś było że mycie się ich kota sprawiało, że padał descz i on się kiedyś obraził i doprowadził do suszy, jeszcze w innym dziewczynki spotkały pawia i były...

więcej

Pomocy! Poszukuję tytułu serialu z lat 90. Główną bohaterką była dziewczynka, która miała ciemne włosy ścięte na boba, zawsze chodziła ubrana na biało (w sumie wszyscy chodzili, bo to się działo w przyszłości). Wchodziła do jakiejś kapsuły, zakładała coś w rodzaju opaski na czoło a przez rurkę podawali jej zielony...

Piszę pracę licencjacką, w której chcę zbadać, jak w polskich serialach przedstawiane są wątki homoseksualne. Niestety mogłam wybrać tylko polskie produkcje, których zbytnio nie oglądam ;) Stąd moja prośba i pytanie. W których serialach emitowanych obecnie pojawiają się wątki homoseksualistów?

Znalazłam informację,...

więcej