Jestem pewien, ze nie jeden z Was po obejrzeniu wielu już seriali mam swój pomysł na scenariusz kolejnego, ja taki choroba mam i siedzi mi w głowie przed każdym spaniem ... nawet jakby był idealny to co z tego, jak to zrealizwać?? ma ktoś kase na zbyciu ??:D
Hej, wiem, że to co pamiętam to bardzo mało... jak ktoś zgadnie to będzie mistrzem! :)
Więc była to telenowela, która leciała na TVNie gdzieś pewnie początkiem lat 2000 (2002, 2003?). Było w niej wiele wątków, ale pamiętam, że główna bohaterka przez wiele odcinków była niewidoma. Odzyskała wzrok tak nagle, będąc...
Próbuję pomóc koleżance ze znalezieniem pewnej reklamy, a dokładniej utworu z reklamy. Mam kilka informacji, ale są niepewne:
- było to kilka lat temu w telewizji przy okazji jakiegoś festiwalu, możliwe że Sopot Festiwal;
- prawdopodobnie reklamowało to koncert/płytę;
- na nagraniu był chłopak (może 20-25) lat...
Poszukuję dobrego zakończonego już serialu. Nie interesuje mnie nic co wciąż jest emitowane w tv. Najlepiej, żeby to był serial skończony zgodnie z planem, a nie przerwany z powodu słabej oglądalności. Do tej pory obejrzałem Breaking Bad,Lost, Prison Break, The Wire,Sopranos, Rome, Latający Cyrk Monthy Pytona, The...
Nie mam jakiego serialu juz ogląda .. Czas Honoru się skończyło , Gra o Tron dopiero w kwietniu .. oglądałam polski serial Kryminalni ale już go kończę :/ zaczęłam nawet oglądać Nie z tego świata ale według mnie nie trzyma jakoś szczególnie w napięciu .. Lubie seriale kryminalne , wiecie rozwiązywanie zagadek...
Witam jestem tutaj nowy więc na sam wjazd sory jeśli nie trzymam się wzoru lub nie ten dział. Jednocześnie proszę moderatora o poprawienie.
Od jakiejś godziny próbuję znaleźć film który kiedyś oglądałem na POLSACIE i nie udaje mi się.
Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny. Opiszę co zapamiętam z tego filmu
Film...
Leciała chyba 10 lat temu na tvp1 lub tvp2. Opowiadała o dwóch dziewczynkach mieszkających na wsi w gospodarstwie. Pamiętam tylko fragmenty z niektórych odcinków: coś było że mycie się ich kota sprawiało, że padał descz i on się kiedyś obraził i doprowadził do suszy, jeszcze w innym dziewczynki spotkały pawia i były...
więcejPomocy! Poszukuję tytułu serialu z lat 90. Główną bohaterką była dziewczynka, która miała ciemne włosy ścięte na boba, zawsze chodziła ubrana na biało (w sumie wszyscy chodzili, bo to się działo w przyszłości). Wchodziła do jakiejś kapsuły, zakładała coś w rodzaju opaski na czoło a przez rurkę podawali jej zielony...
Piszę pracę licencjacką, w której chcę zbadać, jak w polskich serialach przedstawiane są wątki homoseksualne. Niestety mogłam wybrać tylko polskie produkcje, których zbytnio nie oglądam ;) Stąd moja prośba i pytanie. W których serialach emitowanych obecnie pojawiają się wątki homoseksualistów?
Znalazłam informację,...