Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu dobrego lecz mało popularnego bo większość już widziałem coś w tematyce podobne do Fargo, Zagubionych , The Killing , the Fall , Detektywa itp zresztą na moim profilu widać co oglądałem za wszelkie propozycję bardzo dziękuje dodam tylko że nie przepadam za wampirami itp, wole nowsze seriale z max 2,3...

Szukam seriali podobnych do np. Selfie, inna, faking it.

Witam, szukam jakiegoś fajnego serialu. Niedawno skończyłem oglądać "gotowe na wszystko" i z chęcią obejrzałbym coś w tym stylu, elementy komedii i nie tylko. Nie chodzi tylko o to, żeby się pośmiać, ale też o dreszczyk emocji :)

Leciał w tv kiedyś naście lat temu serial. Syn dowiaduje się że ojciec zmarł i znajduje listę ludzi, Ojciec chciał zrobić przed śmiercią dla każdego z tych ludzi coś dobrego ale nie zdarzył. Syn odnajduje tych ludzi po kolei i spełnia dobre uczynki, Help :)

kiedy będą nowe odcinki ''Jednego z dziesięciu'',bo od jakiegoś czasu lecą powtórki tak samo jak zimą 2014.Dla mnie jako fana 1 z 10 idealną dawką było 3 razy w tygodniu, a przez to że jest 5 nie wyrabiają się z nagrywaniem odcinków, a wy co na ten temat sądzicie ??

W dniu 1 stycznia 2015 nie mogłem oglądać finału roku 2014 ''Jaka to melodia'',nie orientuje się ktoś czy gdzieś można go jeszcze znalezć ,bo na stronie TVP nie ma takiej możliwości.

Poszukuję jakiegoś wciągającego serialu . Ostatnio oglądałem : Ripper Street , Gomorrę oraz Peaky Blinders. Z chęcią pozostał bym w podobnych klimatach :)

Co to ma być się ja pytam oglądam sobie Kocham Kino jak zwykle genialne wywiady zapowiedzi i Grażyna a tu nagle dowiaduje się ze program ma być emitowany RAZ NA Miesiąc WTF TVP !!!!!!!!!!! No panwie i panie czas na chyba jakaś petycje do tych durni albo jaka grupę na FB

Czy ktoś oglądał o północy HBO i może mi powiedzieć jaki film w tym roku był niespodzianką?

szukam jakiś fajnych seriali

tu lista które oglądałem/am
http://www.filmweb.pl/user/szymon12_18/serials