Możecie polecić mi jakieś seriale horrory? Dodatkowy plus za zombiaki.
Do tej pory widziałem Dead Set i Walking Dead, jest jeszcze Z Nation, ale podobno to straszna kaszanka. Ktoś oglądał i może się podzielić wrażeniami?
Supernatural z miejsca odpuszczam, bo ma milion sezonów po ~20 odcinków większość. Słyszałem...
słyszałem, że jest emitowany serial w którym jest opowiadane życie aktora od początku jak powstał i jak dostał się na szczyt. serial był w okolicy wakacji i nie wiem czy obecnie jest emitowany. kojarzy ktoś może?
dana grupa osób, niekoniecznie przyjaciół musi ze sobą współpracować, a by skądś uciec bądź coś zdobyć itp?
witam czy znacie jakąś bezpieczną i darmową stronę gdzie obejrzę wszystkie sezony 1-9 z lektorem? będę bardzo wdzięczny ;)
Witam,
szukam tytułu serialu o dziewczynie posiadającej jakieś specjalne zdolności (nie pamiętam jakie). Jeździła ona po kraju ze swoją rodziną autobusem czy jakimś większym samochodem. Tylko tyle pamiętam niestety :)
serialu komediowego. Współczesnego, opowiadającego o życiu codziennym, problemach bezdzietnych osób pracujących (nic z młodzieżą!), produkcji hm oby nie polski, chyba, że na prawdę wart i znany (ogólnodostępny). Dla przybliżenia sprawy: "Przyjaciele", "Jess i chłopaki", "Moje chłopaki" itp
Dwa lub trzy lata temu na którymś z kanałów cyfry+ oglądałam komedię,chyba angielską.Wszystko działo się w mieszkaniu ,do którego włamali się dwaj faceci.Sytuacja zmieniała się z minuty na minutę gdyż do mieszkania ciągle ktoś przychodził.A to listonosz a to ktoś przypadkowy i każdy stawał się ich...
nie wiem kto za tym stoi ale naprawde zróbcie coś z tym zeby było dalej to co było!!! bo teraz jest do bani!!!!!!!do kogo mam pisać?
Witajcie, od tygodni szperam w internecie poszukując dobrego serialu, który spełniłby moje wymagania. Nie lubię seriali długich, tzn. nie biorę się zazwyczaj za coś co ma np. 2 pełne sezony po 20 odcinków, lubię być na bieżąco. Cenię sobie dobry klimat, bardzo lubię serial Bates Motel i poszukuję czegoś przynajmniej...
więcej