Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Cześć!
Szukam serialu z "superbohaterami".
Coś nie za bardzo przesadzonego i coś znowu nie za bardzo realne.
Pierwszym moim serialem, który obejrzałem w całości było Tajemnice Smallville. Od zawsze uwielbiałem postać Supermana, wiec pewnie dlatego tak mi się spodobał.
Właśnie skończyłem oglądać Lost i szukam...

Szukam czegoś podobnego do Awatar:legenda Aanga.

Czyli serialu animowanego, który jest dobry także i dla dorosłych
-Ma to być serial przygodowy s.f. albo fantasy.
-Żadnych porytych komedii w stylu Pora na przygodę
-Gdzie odcinki mają wspólną fabułę (nie jak w Batman TAS)
-z ciekawymi postaciami i ciekawym...

Widziałem go wielokrotnie, ale zapamiętałem głównie gorącą blondi z uwydatnionym biustem i zgrabną pupą. ;p Z rzeczy nieciekawych, wiem, że bohaterowie mieszkali pod ziemią(byli jakimiś strażnikami(?)). Mieli tam lepsza infrastrukturę niż Polska. ;p Ah, na powierzchni żyły jakieś krwiożercze paskudztwa. Trochę tego...

tylko opowiadał o znanych wynalazkach i wydarzeniach

Top Gear to chyba jeden z najlepszych programów motoryzacyjnych, a na pewno najbardziej popularny. Nie jestem jego wielkim fanem, ale szukam odcinków, które warto obejrzeć, w których są jakieś fajne wyzwania. Podobały mi się na przykład dwa odcinki z wyprawy do Birmy, wyprawa do źródła Nilu, wyprawa do Boliwii....

Witam zobaczyłem kilka fragmentów tego Talk-Show i spodobało mi się ale niestety nie rozumiem wszystkiego ponieważ mój angielski nie jest na najlepszym poziomie. Ale dowiedziałem się że kochane HBO Polska emitowało 1 sezon po polsku. I czy ktoś zna stronę na której można to oglądać po polsku ? ( oprócz HBO GO ) Byłbym...

więcej

Szukam dobrych seriali, które do tej pory mają 1 (max.2) sezony i najlepiej żeby były dalej kontynuowane, chociaż przeżyje tez jeśli na tym etapie zostaną zakończone :)

Moim zdaniem na filmwebie przydał by się ranking top 100 seriali. CO wy na to??

BTW: Najlepsze seriale jakie widziałem: Lost, Prison Break

Szukam serialu typu skazany na śmierć (prison break) najlepiej jak serial był by nowy. ale nie musi :)

chciałabym was się poradzić jaki serial mogłabym obejrzeć. razem z narzeczonym obejrzeliśmy razem jak dotąd: Doktor House, Gra o tron, The walking dead, Sons of anarchy a obecnie oglądamy Skins. wiem, że tematyka tych seriali jest zupełnie różna, lecz może znacie jakieś dobre i wciągające seriale, jak te, które...