Wiecie może, o której godzinie będzie transmisja? Chciałbym obejrzeć galę, ale nigdzie nie mogę znaleź informacji o czasie.
Hej!
Czy ktoś z Was może orientuje się, w którym sezonie, i w którym odcinku z Królewskiej Przystani zostaje odesłana (do Boltona) fałszywa Arya Stark? Nie pamiętam czy odjechała wtedy z Littlefingerem czy właśnie z Roosem Boltonem, by później poślubić jego bękarta. Czytałam książki i oglądałam serial, ale już sama...
Może pamiętacie taki serial, leciał w soboty z rana na niemieckim RTL albo PRO7 (bo tylko takie kanały
wtedy były dostępne z zagranicznych). Grały tam dwie albo 3 dziewczyny, jakby studentki, współlokatorki.
Czasem też były sceny w stołówce albo w pokoju chłopaków. Każda z nich miała tam chłopaka. Tytuł jakby...
... skąd można ściągnąć te różne "cyfrowe" dźwięki do komputera/smartfonu, które są używane we współczesnych serialach? (szczególnie kryminalnych)
- Wiecie - te wyskakujące z elektronicznym brzęknięciem okienka, ultranowoczesny odgłos pisania na klawiaturze, itp... itd... ;D
Mam na myśli np. podkład z:
- "CSI:...
Szukam seriali na bazie fantazy i średniowiecza
Oglądałem wikingów ,the100, penny deatdful ,gre o tron , te seriale przypadły mi do gustu.
Jeśli chodzi o fantazy nie lubię seriali typu marvel'a ostatnio ogladałem arrow oraz grimm te seriale wydawały mi się strasznie nudne. Czekam na podpowiedzi z waszej strony
Jakie seriale prawnicze, albo których akcja częściowo dzieje się w sądzie lub kancelarii adwokackiej polecacie oprócz Damages, The Good Wife i Ally McBeal? Filmami też byłabym zainteresowana.
Hej :) Wiem, że jest miliard podobnych tematów, ale chcę założyć swój, bo może będzie mi łatwiej znaleźć dokładnie to, o co mi chodzi i uniknąć komentarzy typu "co prawda nie jest podobne, ale też fajne".
Oglądam Pretty Little Liars i Mentalistę, niby seriale zupełnie różne, ale jednak mają coś wspólnego: głównym...
Jeśli wątek już istnieje to proszę o wybaczenie, ale forum filmwebu należy chyba do najgorzej zorganizowanych w internecie...
Chodzi mi o serial, który gdzieś mi miga w pamięci z okolic dzieciństwa, opowiadał o trzech dziewczynach wyposażonych w bransoletki z jakimiś linami(?), bronią(?) coś w tym stylu, które...