Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakiegoś serialu, który ma na razie jeden sezon.

Witajcie.

Nie będę wdawał się w szczegóły ale jest taka sytuacja, moi rodzice zostali z dwoma dekoderami Technisat CE 4HD i z obydwoma jest problem. Czy ktoś z forum Filmwebu ma jakieś doświadczenie z nim? Mógłby się podzielić swoją opinią. Trochę szukałem w internecie, ktoś pisał, że dekoder ma problemy z odbiorem...

więcej

Witam!

Kiedyś oglądałem co tydzień teatr telewizyjny, ostatnio kilka razy się zdarzyło, a teraz w programie tv nie mogę tego znaleźć. Czyżby TVP 1 zrezygnował z emitowania tegoż?

Chyba nie muszę podawać przykładów. Amerykanie starają się, ale chyba trochę talentu nie starcza. Starcza kasy, ale kasa to nie wszytko. Brytole jakoś bardziej kreatywni, zwłaszcza Angole. Choć i wśród Brytoli są wyjątki, bo serial The Fall jest silnie północnoirladzki, co widać, słychać i czuć (widać w akcencie a...

Witam.
Poszukuję na prawdę dobrego serialu!
Od razu mówię, że odpada Gra o tron, House of Cards, Homeland, Detektyw.

Szukam takiego serialu w którym przywiązujemy się do bohaterów.

Oglądałem Dextera, Lost, Prison Break, Supernatural, Breaking Bad oraz TWD.

Polecicie coś?

Szukam serialu o którym opowiadał mi kolega, ale nie pamięta tytułu.
Z treści pamięta tyle, że różni ludzie budzili się w tajemniczym hotelu w opuszczonym miasteczku, nie wiedzieli jak tam się znaleźli ani gdzie są. Nie znali nikogo i wszyscy (chyba oprócz portiera) pojawili się tam w taki sam sposób. Niektórzy...

Niedługo koniec 2014 roku, większość ciekawych propozycji już się pojawiło, więc myślę, że można zaczynać małe podsumowanie.

ZASADY :

1. Głosowanie trwa od 14.12.2014 - 01.02.2015 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy,...

Pamiętam, ze jako mała dziewczynka czyli jakieś 10 może więcej lat temu, oglądałam na TVP serial zagraniczny, w którym grupa ludzi (jakichś badaczy?), były to chyba dwie dziewczyny i dwóch mężczyzn, mieszkali w jakimś domu na drzewie (rodzaj bazy), bo chyba cofnęli się w czasie. Wiem, ze były tam dinozaury. Może ktoś...

więcej

Jak się nazywa serial który chyba powstał 2013 lub 2014 .Serial opowiada chyba o dzieciach które władają magią i zostałe wysłanie do ekskluzywne szkoły magi czy jakoś tak (chyba o tym opowiada serial)
Proszę na nazwę tego serialu

DODAJCIE W KOŃCU GO DO BAZY JAKO SERIAL, A CHOĆ BY NAWET DLA DYSKUSJI O POSZCZEGÓLNYCH ODCINKACH ITD... SERIAL (PROGRAM MOTORYZACYJNY) MA RZESZE FANÓW I NAPEWNO!!! BYLI BY JAK NAJBARDZIEJ WAM ZA TO WDZIĘCZNI.