Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak tak, to pomoże ktoś mi znaleść odtwórczyni Karin *15 latki zamordowanej w 1998 r.*

Witam

Proszę o pomoc zidentyfikowaniu bajki sci fi która to była emitowana na początku lat dziewięćdziesiątych (90-93) na kanale TF1 albo rai-uno albo cnn(?) ów bajka była o wyprawach w kosmos, stacji kosmicznej(?) głównymi bohaterami były postacie przypominające psy ... z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam

nie wiem czy mi ktos pomoże ale warto spróbować =) od kilku dni męczy mnie jeden film, kiedyś leciał na tvn ale bardzo dawno i w tym sens nie pamiętam tytułu... serial był o koszykówce! jedyne co pamietam to to ze grała tam taka blondi i ona byla nowa, niedawno sie przeprowadzila (była koszykarka) i zakochala sie w...

Poszukuje tytułu film który był wyświetlany dość dawno na polsacie w wakacje poprzednie albo 2 lata temu.Był wyświetlany tak gdzieś około 12.Film opowiadał o młodych dziewczynach które robią kariere jako modelki.Jadna z dziewczyn miała chłopaka który miał eksluzywny hotel.duzo ładnych kobiet w strojach kmpielowych...

Wybierac możecie z posród tych filmów:
1.Pasadena
2.Jezioro marzeń
3.Wybrańcy fortuny
4.Gotowe na wszystko
5.Chirurdzy
6.Roswell:W kręgu tajemnic

Od kilku tygodni jestem nie na czasie jesli chodzi o kinomaniaka na tv4 (niestety zmienili dzien emisji o czym ciagle zapominam).

Moglby ktos mi mniej wiecej przyblizyc jego ostatnie oceny?

Ostatni odcinek ktory widziałam to ten w którym ocenial 500dni milosci,zombieland i amerykanskie ciacho .

z Gory...

No i co tu oglądać? Oto jak stacje telewizyjne układają swoje ramówki. Czysty paradoks. Zobaczcie sami: http://pokazywarka.pl/paradoks_programtv/

Ogląda ktoś jakieś programy na MTV, jak tak to podajcie swoje trzy
ulubione.

Może ktoś wie jakie będą nowe seriale w 2010r ?

Witam.
Poszukuję tytułu serialu komediowego emitowanego przez Polsat kilka lat temu. Emitowany był w porach popołudniowych. o ile dobrze pamiętam pokazywał on perypetie ludzi pracujących w pewnym domu mody, a postacią wiodącą był aktor o dłuższych blond włosach. Wydaje mi się, że był to aktor, który zagrał w...