Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najpierw było słuchowisko radiowe gdzie młody Rod Sterling przedstawiał na antenie swoje zaskakujące i mrożące krew w żyłąch opowieści z pogranicza s-f i grozy.Następnie w roku 59 stacja CBS zagarnęła Sterlinga do siebie i tak oto witajcie w "Strefie mroku".Kultowy to mało powiedziane czy też napisane , serial który po...

więcej

Kiedyś zawsze co roku telewizyjna jedynka lub dwójka na żywo puszczała galę wręczenia nagród amerykańskiej akademii, dwa dni później skrót, a od trzech lat przestali to robić.
Nie wie ktoś, jak to będzie w tym roku? A czy jeśli jednak nie pokażą, to można będzie to obejrzeć gdzieś w necie (najlepiej po polsku, ale na...

więcej

Mnie o wiele bardziej podoba się serial. W każdym odcinku bohaterowie pod wodzą Richarda Deana Andersona (znanego głownie z serialu "MacGyver") udają się w różne wymiary do różnych światów i przeżywają ciekawe przygody. Do tego świetne efekty specjalne i niezła ścieżka dźwiękowa. Film Emmericha z Kurtem Russellem to...

więcej

Mam pytanie w którym odcinku "Dragon Ball Z" pojawia się Bardock oglądałem kinówke i odcinki niegdyś w TV jednak nie przypominam sobie motywu z Bardockiem jak ktoś wie który to odcinek to z góry Thx

Od 2 lat probuje znalezc bajke!Była o mieszkancach pewnej planety ktorzy dbali o dobre sny i rozsylali dobre marzenia senne.Zlym bohaterem byl tzw wladca koszmarow sennych z ktorym walczyli.Jesli ktos cos kojarzy to prosze o wiecej szczegolow zebym mogla to znalezc.Z gory wielkie dzieki

Chodzi mi o odcinki z Jeffem Kaake i Dorianem Harewoodem.

Otóż sytuacja przedstawiała się tak. Dawno temu TV4 puszczało odcinki, w których razem występowali Jeff Kaake, Dorian Harewood i Joe Nipote. Potem TVP wykupiło prawo do trzech sezonów, w których pojawiły się Dawn Stern i Heather Medway. W drugim sezonie...

Ile jeszcze razy w tym roku do k.... nędzy zobaczymy "Czterech Pancernych...", "Stawkę większą niż życie", "Czarne chmury", "Janosika", "Alternatywy 4" itp.?! Czy ktoś w tej telewizji myśli układajac ramówkę? Czy wciąż muszą puszczać jedno i to smao w kółko? W ubiegłe wakacje leciały powtórki tych seriali, a teraz...

Może mi podać linki do polskich forów internetowych seriali zagranicznych,
ale także tych polskich?

Dlaczego np Nathalie Kelley ma średnią 9,05 i ma ponad 1100 głosów i z jej średniej ważonej wynika że powinna być na 1 miejcu a nie jest. moze ktos napisać w jaki to sposób sie liczy?

mialbym prosbe do wszystkich filmwebowiczow-poszukuje pewnej bajki emitowanej w tvn kilka(okolo 8-9) lat temu. emitowana byla w calym bloku bajek (poza poszukiwana byly dwie o kotach-nie garfield). z poszukiwanej bajki pamietam dosyc malo inf-glowna bohaterka byla ksiezniczka, antagonista byl krol skorpion(lub cos w...

więcej