Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego w naszej telewizji jest tak, że jak zostanie wyemitowany jakiś film, to po nim są puszczane zupełnie inne części tego obrazu? Przykład: niedawno na Jedynce był "Krzyk". Myślę sobie: "Fajnie, w przyszłym tygodniu będzie druga część". A tu co? W kolejny piątek był "Krzyk", owszem, ale 3! Kurde, czemu tak zawsze...

więcej

Witam. Rozpoczynam ten temat i od razu zapytam o dwie produkcje.

1. Film, w którym dwaj goście wychodzą z domu, a tam wielkie nic. Stoi tylko ich chałupa a dookoła biało. Nie mam pojęcia o co więcej w tym filmie chodziło, ale kiedyś w jakimś quizie internetowym zobaczyłem kadr i mnie to zaintrygowało.

2. Tu...

jakie filmy proponujecie na "nocny seans" ze znajomymi ? ;) teee filmy musza byc najsmieszniejsze, najlepsze, najstraszniejsze :) i wogule naj naj naj ... prosze o ciekaweee propozycje ;) mysle iz 6 filmow wystarczy. zostal mi niecaly tydzien wiec sie spieszcie :) pozdrawiam..

wie ktos kiedy bedzie premiera iron man na dvd we (Usa) lub w (polsce) ??

Według mnie jest to rok 1999 powstały w nim 4 genialne seriale i 2 średnie.

Genialne to :

- ŚWK
- Rodzina Zastępcza
- Graczykowie
- Lokatorzy

Średnie :

- Badziewiakowie
- Tygrysy Europy

Całkiem fajna ta nowa reklama Nike.

odcinek 4, jaki kawałek leci na samym początku, kiedy Derek próbuje namówić Meredith na weekend za miastem jadąc razem z nią winda, winda staje, ona wychodzi odwraca się mówi coś do Dereka, pojawia się Christina i wtedy leci ten kawałek. Bardzo proszę o tytuł. Dzięki i pozdrawiam wszystkich fanów serialu.

użytkownik usunięty

Dziś o 22.15 na "jedynce" "Trzy dni Kondora" Pollack'a.

Jakie Seriale, filmy lubicie najbardziej. Zachęcie osoby które żle mówią o serialach i filmach.

Ludzie, pamięta ktos może jak nazywał się program podobny swoją formułą do IDOLA, takze Polsatu. Był emitowany jakieś 4-5 lat temu a jego zwycięzca otrzymał rolę w serialu SAMO ZYCIE. To był taki casting na aktora/aktorkę. Ale za nic nie moge przypomnieć sobie jego nazwy, pamięta ktoś?