Ktoś kiedyś założył temat nie dotyczący seriali ani filmów ale piosenek z reklam, okazało sie że wielu internautów zadaje tam pytania niestety teraz nie da się już dam wpisać ponieważ jest ponad 1000 postów więc ja zakładam od nowa !
chciałam się zapytać czy ktoś może wie co to za piosenka jest w najnowszej reklamie...
o co chodzi z tymi sezonami Sezon 1 Sezon 2 Sezon 3 nie jakoś nadal nie mogę się w tym połapać czy ktoś wiem o co chodzi z tymi sezonami?? Skazanego na Śmierć??
Otórz serial ten leciał już dość dawno na Polsacie - to był prawdopodobnie rok '98 - '99. Był emitowany w porze popołudniowej i opowiadał o pewnym chłopcu, który w pierwszym odcinku spadł z drzewa i zapadł w śpiączkę. A to co się później działo, było już jako jego sen czy coś... Był tam pokazany świat w którym rządzili...
więcej
Witam. Mam pytanie. Czy ktoś wie czy są jakieś castingi do filmu? Mieszkam w Warszawie :) Z góry dziękuję za odpowedź :)
Pozdrawiam :)
Już za niecałe 3 tygodnie Wielkanoc. Jak myślcie, co się ukaże w naszej "ukochanej" telewizji, która zazwyczaj nie oferuje nic poza powtórkami?
Podejrzewam, że będzie wspaniała "Pasja", którą obejrzę jak zwykle, bo jest świetna. Pewnie będą też "Sami swoim" i "Zróbmy sobie wnuka" ;)