bo LOST się skończyło i trza by było zapchać dziurę. a najlepiej by sie oglądało od Sezonu 1 i odcinka 1.
http://www.filmweb.pl/Oprah+Winfrey,filmografia,Person,id=9013
Jej program ma w Stanach taką oglądalność, że jakby wszyscy Polacy (łącznie z mężczyznami) w ciągu 18 miesięcy urodzili po dwoje dzieci, to i tak Oprah miałaby większą oglądalność niż my Polacy razem wzięci. A ja nawet nie wiem co ona robi w tym swoim...
Obecnie oferta TVP skierowana jest do emerytów bądź ludzi przed emeryturą.10 lat temu TVP2 to był całkiem przyzwoity kanał , obecnie to TVP2 nie da się oglądać.Dla dzieci w ciągu tygodnia generują po 10-20 minut , dawniej były to ok. 4 godziny dziennie !!!! , pomijam już to że zlikwidowano blok Kino bez rodziców i...
To już dzisiaj ! ( 11.06.2007)
Jutro nadejdzie wielki dzień dla fanów tego serialu który swego czasu był u nas naprawdę popularny wśród ówczesnej młodzieży ;)
Ci którzy chcą zobaczyć o czym to serial i czemu była na niego taka histeria oraz marketing będą mieli okazję się przekonać już dziś o godzinie 15.40 na...
Pisałem o tym już setki razy, nawet LaughJoy niedawno założył podobny temat. Chodzi mi o naszą kochaną telewizję. Otóż w dzisiejszym Dzienniku przeczytałem artykuł o nowym przedsięwzięciu TVP o nazwie "Przebojowa noc" Pomysłodawcą a zarazem prowadzącym będzie Janusz Józefowicz. Główną gwiązdą z kolei będzie uwaga!...
Niedziela 12.08.06 :
Polsat:
Alvarez Kelly 12:50
Zabijaka! Zabijaka! 15:05
TVP1
Ballada o Cable'u Hogue'u 13:35
Kolekcja kinomana: Cały ten zgiełk 0:20 :(
TVP2
Zabawna buzia 12:10
Czułe słówka 21:10
a za tydzień ... :
TVP2
Okno na podwórze 12:05
TVP1
Poszukiwacze 13:35
Polsat
15:10 do Yumy ......
Pamiętam, że był emitowany jakieś 10 lat temu na Polsacie gdzieś w okolicach godzin 14-17 (wydaje mi się nawet, że to była godzina 16:30). W każdym razie serial opowiadał o dzieciach i nastolatkach, które zapadły w śpiączkę i przeniosły się w jakiś dziwny, postapokaliptyczny świat. Wszystko to wyglądało jakby to była...
więcej