Jak myślicie, które programy nowej ramówki osiągną sukces, a które będą totalną klapą. Oceńcie poniższe produkce w skali 1-10, gdzie 1 to totalna porażka, zdejmują program z anteny jeszcze przed końcem sezonu a 10 to absolutny rekord popularności, setki nagród i murowana kontynuacja w przyszłym sezonie. Mile widziane...
więcejwie ktoś może z was co przygotowała dla widzów stacja TVP1 na wieczorne czwartki. Niedługo kończa sie Herosi więc co bedzie po nich. Słyszałem, że jesienia wróci LOST. Macie jakieś wiarygodne źródła. Chciałbym wiedzeć jeszcze co bedzie jak Lost sie skończy. Tu znowy problem. Mianowicie czytałem ale nie wiem gdzie że w...
więcejja tylko chcialem zapytac ilu z was uwaza serial pitbull za najlepszy polski serial? na mnie wrazenie zrobily szczegolnie dzwiek i ujecia a takze gra niektorych aktorow... wiekszosci aktorow. jest to chyba najprawdziwszy serial jaki widzialem, superrealistyczny.
Polsat stara się pokazywać kino trochę ambitne ale bardzo Hollywodzkie
wczoraj : "Tora ! Tora ! Tora" ; dziś "Stalowe magnolie" no a jutro ...
"Zemsta frajerów" i nie wiem co sądzić o tych co odpowiadają za ramówkę bo z jednej strony emitują te kilka cenionych filmów a z drugiej gniot , po co ? by wypośrodkować ? W...
Przepraszam, jeżeli ktoś się zdenerwuje czy coś w tym stylu, bo pewnie nie lubicie gdy ktoś dodaje taki temat, ale mam problem.
Otóż szukam filmu, dokladnie to jak nazywa sie chłopak który w nim grał, ale z tym sobie poradzę tylko musze mieć tytuł. Film jest o tym że dwóch braci lapie jakieś mityczne stwory/biblijne...
Dnia 11.03.2007 o godzinie 11.20 na kanale Polsat zostanie wyemitowana pełnometrażowa wersja serialu Kacze Opowieści , serialu już kultowego mimo tego że TVP wyemitowała go tylko raz a przez blisko 15 przleżał w archiwum i obecnie emitowany jest na mini mini ale z nowym dubbingiem który jest fatalny.Każdy kto lubi...
jak sie nazywal taki francuski serial, ktory niedawno byl eminowany na tvp2? opowiadal o dziewietnastowiecznej plantacji, gdzie francuzi osiedlaja sie i zyja wraz z tubylcami, ktorych wykorzystuja jako swocih niewolnikow... ktos zna tytul ?
może wie ktoś jak nosi tytuł końcowa piosenka z tego serialu spiewa ją jakis facet w długich włosach z mała dziewczynka główna aktorka malego pokolenia z tego serialu jeśli ktoś wie prosze by odpisał niezwłocznie męcze sie bowiem bo niemoge nic na ten temat znaleźć . Oni tę piosenke śpiewają do chorych dzieci małych,...
więcejczesc jestem tu nowa wiec wybaczcie jak cos jest nie tak... ;) a wiec nie pamietam tytulu filmu ani aktorki ktora w nim wytepowala w glownej roli... bylo mniej wiecej cos takiego : dziewczyna mieszkala w bloku a jej sasiadem byl przystojny chlopak z ktorym sie codzinennie klocila caly czas sobie na zlosc robili to jej...
więcej