Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

MIAMI SANDS

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Poszukuje tego serialu, a dokładniej mam 8 miesięcy na zdobycie go. Zakład to zakład :) Jeśli ktokolwiek ma jakiś pomysł będę wdzięczna, bo jak narazie nie znalazłam w żadnym sklepie internetowym.

Dziś o 15:05 na tvp kultura będą "Guzikowcy" i nikt nic nie mói... i zapewne nikt nic nie wie. dlaczego na filmwebie nie ma repertuaru filmowego TVP KULTURA tam bardzo często mozna zobaczyć perełki ktorych na innych programach nie ma. myśle że wypadałoby cos z tym zrobić

Bardzo proszę wszystkich fanów i sympatyków serialu "Star Trek" oraz fantastyki w ogóle o podpisanie się pod petycją skierowaną do Paramount Pictures. Ma ona na celu przekonanie wytwórni do wydania w Polsce seriali z tego uniwersum. Proszę również o namawianie swoich znajomych, rodziny i kogo tylko się da o składanie...

więcej

Ostatnio czytałem w gazetce jakiejś że ponoć mają wrócić Kiepscy do Polsatu około 40 odcinkó ma być co środe. Moim zdaniem nawet fajnie chociaz z drugiej strony czasami ten serial jest faktycznie "kiepski". Tyle ode mnie piszcie swoje opinie :P

zauwazylem ze obecnie w filmach i serialach (zwlaszcza serialach) licza sie dwie rzeczy ktore sa polowa sukcesu... pierwsza rzecz to tajemnica... cos co zawsze pociaga widzow ktorzy po zaskakujacym zakonczeniu jednego odcinka czekaja juz na drugi... wczesniej modne byly chocby proste sensacje zarowno w filmach jak i...

więcej

Bardzo zależy mi na tytule animowanego serialu dla dorosłych, którego emitował Polsat albo tv4 najdalej 3 lata temu. Puszczali go tak gdzieś ok. 00.00 albo 01.00.Chyba był amerykański a w tytule mógł być wyraz "rodzina" chociaż tego nie jestem pewna. Pamiętam jeden motyw z tego filmu, śmieszny był i utkwił mi w...

Bardzo spodobał mi sie film ,, Zakochana złośnica", po prostu super według mnie i mam prośbę...czy ktoś może zna jakiś film w tym stylu..opowiadający o młodzieży, szkole, zakochaniu...Oglądałam Szkołę Uczuć, podobała mi się troszkę ale wolałabym coś lżejszego...bez chorób,śmierci itepe itde ;) heh Proszę o odpianie......

więcej

Moja to Zaklete Serce-Niestety ten piękny film już się skończył. :( Teraz leci nowy.Zdradzona miłośc mam nadzieję że też bedzie ciekawy.

Mam pytanie czy ktoś coś wie czy puszcą 3 serię the oc ?? pisac!!

Zapraszam do mnei na bloga i czekam na odpowiedzi;)