Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

może ktoś zna jakiś link, skąd można ściągnąć gotowe labelki do nadruku na płytach zrobione w Acoustica label-maker lub CD label-print? Mogą być w
jpeg, bitmapie -obojętne. Miałem sporą kolekcję swoich ale 'pobawiłem się' part.magikiem i wszystko mi z twardziela przepadło...

No to doczekaliśmy się kolejnej projekcji tego serialu na TVP2. To jest chyba jeden z niewielu seriali, który nigdy mi się nie znudzi i który można oglądać w kółko. Założę się, że za 50 lat będzie tak samo lubiany i popularny jak dziś. Czy są wśród Filmwebowiczów miłośnicy tego serialu ? Może byśmy porozmawiali o tym...

więcej

PROPONUJE PROWADZENIE LISTY CO OPLACA SIE OGLADNAC W TV W DANY DZIEN. DOBRZE BY BYLO GDYBY TA LISTA BYLA PROWADZOANA CZYTELNIE. JA MOZE ZACZNE. MOZNA DODAWAC I UZUPELNIAC :)

Witam wszystkich. Powiedźcie mi proszę czym się różni Alien 1 Director's Cut od wersji teatralnej bo właśnie oglądam i nie chciałbym przegapic :) z góry dzięki.

Strrrrrasznie mi sie spodobala muzyka z ostatniej reklamy mentosow, taka śmieszna eklama.. Pomóżcie prosze... Dzieki z góry

jaki tytul ma piosenka Ery gdzie akcja rozgrywa sie na plaży i taki nie zbyt chudy ziomus biegnie i bodajże rzuca umbrania na ziemie zcy jakos tak , piosenka jest z lat 60 lub 70 , prosze
o pomoc

Czy ktos moze pamięta, w którym roku ten film był ostatnio w telewizji? Mam do niego wieeeelki sentyment, to chyba pierwszy film, który ''świadomie'' obejrzałem, ale byłem za mały żeby pamiętać kiedy to dokładniej było

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Przed chwilą się zirytowałem i pomyślałem, że może poddam to pod dyskusję...
Otóż właśnie obejrzałem wstępnik Grażyny Torbickiej do Kocham Kino. Filmu nie będę oglądać, ale na wstępnik popatrzyłem... Zaprosiła ona do studia Johna Irvinga (który zawitał akurat do Polski w celu promocji nowej książki) i przeprowadziła z...

więcej

Tuski to buraki i okazaly sie mnie wiecej tak samo jak Pisowcy.. ale czuje ze znow PO w d.. dostanie i bardzo dobrze:)!!!