Czy ktoś może wie, czy c.d. "Smallville" na TVN ruszy już od listopada?? Bo byłby to NAJWYŻSZY czas...
Nie wiecie jakie są tytuły tych seriali?
Jeden był kiedyś emitowany w soboty i w niedziele do południa na TVP1. Opowiadał o rodzeństwie, które jeździło z matką -piosenkarką, w takiej przyczepie na trasy koncertowe i w każdym odcinku zajmowali się jakimś zjawiskiem nadprzyrodzonym.
Drugi leciał kiedyś na RTL7. Był o...
chodzi mi o piosenke z kosmicznego meczu kiedy stadion czy boisko - ogolenie ta hala sportowa byla przykrywana takimi wielkimi pladnekami. Lataly tam smiglowce i byla policja. Wtedy wlasnie leciala ta piosenka...cos jak techno czy cos takiego...
może ktoś zna jakiś link, skąd można ściągnąć gotowe labelki do nadruku na płytach zrobione w Acoustica label-maker lub CD label-print? Mogą być w
jpeg, bitmapie -obojętne. Miałem sporą kolekcję swoich ale 'pobawiłem się' part.magikiem i wszystko mi z twardziela przepadło...
No to doczekaliśmy się kolejnej projekcji tego serialu na TVP2. To jest chyba jeden z niewielu seriali, który nigdy mi się nie znudzi i który można oglądać w kółko. Założę się, że za 50 lat będzie tak samo lubiany i popularny jak dziś. Czy są wśród Filmwebowiczów miłośnicy tego serialu ? Może byśmy porozmawiali o tym...
więcejPROPONUJE PROWADZENIE LISTY CO OPLACA SIE OGLADNAC W TV W DANY DZIEN. DOBRZE BY BYLO GDYBY TA LISTA BYLA PROWADZOANA CZYTELNIE. JA MOZE ZACZNE. MOZNA DODAWAC I UZUPELNIAC :)
Witam wszystkich. Powiedźcie mi proszę czym się różni Alien 1 Director's Cut od wersji teatralnej bo właśnie oglądam i nie chciałbym przegapic :) z góry dzięki.
Strrrrrasznie mi sie spodobala muzyka z ostatniej reklamy mentosow, taka śmieszna eklama.. Pomóżcie prosze... Dzieki z góry
jaki tytul ma piosenka Ery gdzie akcja rozgrywa sie na plaży i taki nie zbyt chudy ziomus biegnie i bodajże rzuca umbrania na ziemie zcy jakos tak , piosenka jest z lat 60 lub 70 , prosze
o pomoc