No właśnie.... co o nim sądzicie? Czy to dobry pomysł? Czy więcej stacji telewizyjnych powinno organizować tego typu imprezy. A może byliście i chcecie się podzielić wrarzeniami??? Czekam na wasze opinie...
po oglądnięciu jakiegos filmu wpadnijcie tu i napiszcie prosze od ilu według was powinien byc lat I DALCZEGO ? nie zajmie wam to duzo zcasu.
ja tez tak bede robił i zdieki temu stworzymy baze oganiczen wiekowych fimlów. z góry dziekuje
albo ja sobie coś uroiłem. Byc może to tylko moja wyobraźnia, ale pamiętam, że kiedyś piosenki w musicalach yły tłumaczone na Polski, a tłumaczenie pojawiało się u dołu ekranu w postaci napisów, tymczasem dzisiaj, oglądając w TVP 2, zamiast skupiać się na fabule musiałem sięgać w zakamarki umysłu i tłumaczyć piosenki,...
więcejChciałem tylko powiedzieć, że przedwczoraj na Canal +, był fenomenlnie genialny odcinek South Park z Paris Hilton. Kto jeszcze nie ogladał niech zobaczy bo powtarzaja odcinki tyle że późno.
Oglądacie amerykańskie sopa opery. Ja oglądam Modę na sukces oraz Passions(od niedawna). A co wy sądzicie o serialach które w USA mają już po 50 lat i około 10 000 odcinków??!! A może zbiera ktoś z was odcinki jakiś oper?? Podzielcie się ze mną opinią na temat oper mydlanych!
Na poczatku dziekuje za podanie tytulow poprzednich utworow o jakie prosilem. Tym razem prosze o pelna reklame PAPIERU TOALETOWEGO MOLA. Moze byc rowniez podklad muzyczny. tylko prosze zebyscie nie podawali strony reklamy.tv bo niczego na niej nie mozna sciagnac ani odtworzyc. Z gory dziekuje. pozdrawiam.
zna ktos sciezke muzyczna z reklamy piwa Heineken gdzie ludzie tancza jakby ybli z gumy??;)z gory dzinks