Witam!
Chciałabym Was bardzo poprosić o muzykę z reklamy Kinder Niespodzianka (chyba dobrze zapamiętałam). Leci ona jakos tak "... Everybody should be happy sialalala.." Szukałam już na tej stronie www.reklamy.tv ,ale niestety tam tego nie ma. Bardzi proszę o pomoc. Potrzebuje ją bardzo.
Proszę....
Czy ktoś wie, jakie tytuły nosiły dokumenty z cyklu "Uwierz w dokument" emitowanego na TVP3 17 marca? Z góry dzięki za pomoc.
Przez najbliższy miesiąc na TVP Kultura pokażą całą filmografię Kieślowskiego. Dokumenty, krótki metraż, i wszystkie najważniejsze. Dziś wieczorem był "Amator", kto przegapił niech żałuje. Jutro ciąg dalszy.
Siemanko! Nie będę pisaćczemu tu jestem,bo to oczywiste:) ... Czy ktoś z was widział David'a Boreanaz'a w Punk'd na MTV?:D:D Hehe ale jaja , ale jego żony nie lubie(ona jest przyczyną wkręcenia):/ Hehe wiecie moze skad mozna sciagnac Buffy - Postrach wampirów(wszystkie serie)?Nie mam programu do sciagania...
hej, mam takie małe pytanko... czy ktoś z tu obecnych ogladał na clubie finał programu " on jest kobietą" ? kto wygrał??
Ja stworzyłem sobie taką listę. Mam prośbę, żebyście napisali, które wg was warto z nich zobaczyć, a które nie. Możecie też sami wymienić te, których nie widzieliście, a chcecie obejrzeć.
1. Kto się boi Virginii Woolf? – reż. Mike Nichols, wyk. Elizabeth Taylor,
2. Pret-a-Porter – reż. Robert Altman,...
dlaczego bardzo dobre filmy są w telewizji nadawane o takiej porze??, po połowie filmu zasypiam, bez sensu
zostanawiam si na jakie miano zasługuje dany serial/film???obasda dobra,......no ale scenariusz jakis taki byle jaki!
na stronie tvp można było zagłosować na jeden (chyba jeden :)) z 20 filmów, a 10 spośród ma lecieć w tv. wiem które filmy wygrały http://ww6.tvp.pl/5880.dzialy i uważam, że to filmy ciekawe, ale nawet nie wiem jakie zostały odrzucone :( może mógłby ktoś pomóc?
Wczoraj było "Ziemia niczyja" (bardzo dobry!!) za tydzień...