hehe... chciaabym poznac wasze zdanie o tych.. serialach (?) albo jak to nazywaja Wydziałach śledczych....:P
Nie wiem na co się zdecydować. Filmy nachodzą na siebie 50 minut. Bardziej skłaniam się do oglądnięcia tego pierwszego. A wy co mi poradzicie?
Kto z was oglądał wczoraj serial Ranczo? Według mnie zapowiada się świetnie chociaż może początek był nudny, ale później akcja się rozkręciła i było OK. Polecam obejrzeć!
Dreczy mnie western widziany w TV w latach 80-tych. Nie pamietam tytulu. Akcja dzieje sie w Meksyku badz na pograniczu amerykansko-meksykanskim. Jednym z bohaterow byl Cuchiyo (tak wydaje sie brzmialo jego imie), Meksykanin ubrany w tradycyjne chlopska odziez, ktory niesamowicie rzucal nozami i mial ich pochowanych w...
więcejWitam.Na końcu 12-ego odcinka z serii, która właśnie leci na TVN leciała kapitalna piosenka. Jeśli ktoś ją zna to dajcie znać,bo szperałem po Amazonie itp. ale .. echo!
Od wczoraj powtarzają serial o detektywie Monku.Dla zainteresowanych ,rozpoczyna się o 13.00 na TVN.Szkoda że jest to pierwsza seria,ale i tak obejże z miłą checią. Pozdro :-)
Z Filmwebu wynika, że w komedii "Nie lubię poniedziałku", rolę Dyrektora Maszynohurtu zagrał "Kazimierz Rudzik". Pseudodowcipniś założył nawet stronę tej osobie, a tymczasem ona .......... nie istnieje.
Dyrektora Maszynohurtu grał oczywiście wybitny aktor,
pan Kazimierz Rudzki.
Te strony, czyli obsada "Nie...
jesli nie możecie doczekać się kolejnej serii qltowego serialu to piszcie. znacie fajne stronki o lost? piszcie! macie nowe newsy o serialu? oczywiscie też piszcie