Reklama bardzo nowatorska, niesamowita, można sie w niej wręcz zakochać. Kolorowe piłeczki spadają w dół spadzistymi ulicami San Fracisco, całości dopełnia genialna, delikatna gitarowa piosenka - Jose Gonzales ,,Heartbeats". To sie nazywa pomysł, a nie durnowata reklamowa papka w stylu proszku ,,E", który usuwa...
Zauważyłem to dziś, gdy kupiłem gazetę na ostatni tydzień wakacji i nagle patrzę, a tu niespodzianka: o godz. 16.30 Polsat nada odc. 106 z roku 1991. A stanie się to 29 sierpnia, czyli w poniedziałek. Cool!!!
wielu z nas narzeka na seriale: że się ciągną, że nudne, że nierealistyczne. tutaj możecie się określić. jakiego chcesz serialu? o czym, gdzie ma się toczyć akcja, jakich aktorów chcesz w nim zobaczyć? co ci przeszkadza w już istniejących serialach? może jakiś twórca będzie przeglądał tę stronkę i kto wie? może...
Pare miesięcy temu na TVN lub Polsacie w godzinach wieczornych leciał film ,którego niestety nie znam tytułu.Opowiadał ,historię czarnoskórej pieknej i bogatej dziewczyny ,która dawała rady jak nalezy uwieśc męzczyznę itp. Pełniła ona role tez narratora zwracajac się do widza-MOZE KTOS ZNA TYTUŁ ????? PLEASE !!!!!!!!
Jak wiadomo niedługo kończy się serial Kamienie Śmierci na TVP, który nie zbyt przpadl mi do gustu. Jakie macie propozycje seriali które powinno wyświetlic TVp po skończeniu nadawania "Kamieni". Ja osobiście nei pogardził bym takimi serialami:
4400
Lost season 2
Prison Break
Mam prosbę. Czy ktos moze wie jaki tytuł nosi piosenka z nowej reklmay H&m oraz z reklamy Sunsilka z szamponem dla szatynek.
Z góry Dziękuje.
w sobotę na polsacie nie leci film "nawiedzony dom" z 1963r. tylko ten z Geoffreyem Rushem http://www.filmweb.pl/Dom,na,Przekl%EAtym,Wzg%F3rzu,%281999%29,o,filmie,Film,id= 30426 [www.filmweb.pl/Dom,na,P ...]
http://www.polsat.com.pl/tv/opis?id=6824521 [www.polsat.com.pl/tv/op ...] na FW pod tytułem "Dom na Przeklętym...
Witam
wie ktos moze kto jest wykonawca i jaki jest tytul utworu (wolny utwor na skrzypcach) z podkladu muzycznego (w reklamowkach) tego programu na polsacie?