Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś może kto śpiewa piosenke z radia w 47min filmu :)) prosze o pomoc ;]] w wersji lektor ;] tam coś mówia kto to śpiewa ale nie wyraźnie cos chyba Jim Wilde albo Kim wilde nie wiem plz help!

Kto zna rozklad odcinkow Prison Break do konca

Chcielibyśmy wiedzieć czy oglądacie polskie seriale (my nie) i czy wogóle trzymają one jakiś przyzwoity poziom...

CZESC CZY KTOS MOZE WIE GDZIE MOZNA DOSTAC DVD LUB KASETY KOCHANE KLOPTY Z DUBINGIEM????PISZCIE

Mam pytanie..wie ktoś może co to za piosenka jest grana w odcinku 6x15 - The One That Could Have Been Part 1 przy której tańczy gruba Monica ?? Wielkie dzięki!
Pozdrawiam

TVP 1 MIAŁO WCZORAJ WYŚWIETLIĆ "ZABIĆ DROZDA" O GODZINIE 20.15. JEST TO JEDYNA SZANSA, BY OBEJRZEĆ KLASYCZNY FILM O PRZYSTĘPNEJ PORZE (BO INNE PORZĄDNE LECĄ O 2.00 W NOCY), JEDNAK ZAMIAST NIEGO LECIAŁ JAKIŚ INNY, POLSKI FILM! PYTAM SIĘ: ZA TO KU*WA PŁACĘ ABONAMENT, ŻEBY MNIE W CHU*A ROBIONO?????!!!!!!!!!!!!!!

Na RTL 7 (czyli dawno temu) leciał taki serial o oryginalnym tytule 'Feds'. Wie może ktoś jaki był polski tytuł? Był tłumaczony. Będę wdzięczna za pomoc :OD

pamietacie ten serial?? lecialy u na sw PL tv 2 serie.1 byla fantastyczna ale niestety druga to dno i nawet nichchcialo mi sie ogladac. aile wogole jest seri tego serialu?? ic o o nim myslicie??

Czy nie zna ktoś tytułu filmu , który leciał ładnych kilka lat temu na polsacie w popołudniowym sobotnim paśmie. Film opowiadał trzy historie, pierwsza z nich dotyczyła podtsarzałego kierowcy rajdowego o pseudonimie ice-man, druga opowiadała o duchu rewolwerowca z dzikiego zachodu, a tzrecia o żołnierzu który...

Błagam o pomoc: czy ktoś pamięta jaki polski tytuł miał ten serial 'Swift justice'. Leciał jeszcze na RTL 7 (dziś TVN 7). Będę BARDZO wdzięczna. Potrzebuję tego tytułu do pracy magisterskiej. :o)