Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiem czy ktoś z was oglądał radiostacje roscoe ale bardzo zastanawia mnie wiek filmoweg Rivera czyli Steva Belforda we wszystkich żródłach o nim piszą że ma 15 lat rocznik 91!!!Ja w to niemoge uwierzyć on wygląda na 20

Ludzie podpisujcie sie pod petycją z prośbą o nakręcenie kolejnej,podsumowującej częśći serialu o ROBIN HOODZIE."ROBIN OF SHERWOOD" w reżyserii Richarda Carpentera. Proshe was jak najwieksha ilość głosów,może skłoni to realizatorów do stworzenia ostaniego odcinka kultowego serialu. Będzie warto,uwierzcie mi!!!!!...

Witam byłem i jestem fanem tegoż serialu, od pewnego czasu staram się go kupić na płytkach dvd, wiecie może czy w polsce ten tytuł jest dostępny???

Ano własnie....
telewizja jest już nieodłączna matką-żywicielką czerpiącą z siły witalnej serialowej polski.
Miliony przecież zasiadają codzień prawie na kanapach, fotelach, krzesłach, pufach, fosach, dywanach oraz wszelakiej maści innych siedziskach by zobaczyć to co kochają najbardziej!
Na to przecież czekają cały...

więcej

wielki kambek Tirezy w 'm jak miłosc' , hehe

Jedna rzecz nie daje mi spokoju od miesiąca. Trapi mnie myśl: "Czy była transmitowana w telewizji publicznej Ceremonia Rozdania Oscarów?". Rok temu nie było, to wiem bo sam się wkurzałem na forach razem z internatami z tego powodu. W tym roku w telegazecie też nic nie pisało, więc jak to jest???

potrzebuje tytulu piosenki czy tez melodii ktora leci w tle reklamy polskiej edycji "chce byc piekna" skads ja znam i nie wiem skad a podoba mi sie i chcialabym ja sobie sciagnac... :)
DZIEKUJE!!!

Nowa reklama heyah. Co o niej myślicie? Jak dla mnie dobra, ale nie tak jak z wielką łapą. A może ktoś wie coś więcej o johnnym eleven fingers? Jak tak to napiszcie, bo mnie to zainteresowało.

Zabawa polega natym ze gażdy pisze swój serial który lubi i którego nie lubi i pisze dlaczego lubi i dlaczego nie lubi np.

(lubie)-Pierwsza Miłość- Występuje tam Ewa Skibińska
(nie lubie)- Święta Wojna- To zbeszczeszcza Hanysków.

leciał jakiś czas temu na tvn 7. opowiadał o rodzeństwie: brat+ siostra kujonka. dyrektor szkoły był dosc charakterystyczny- długowłosy, chyba hipis. w ostatnim odcinku dziewczyna zamiast jechac na letni obóz naukowy, wybiera sie z paczka swoich przyjaciół luzaków po prostu na wakacje. prosze o pomoc, bo bardzo mnie...

więcej